26. september 2021

Brink: En af de vildeste halvlege, jeg har spillet

Mark Brink spillede hele kampen, da SIF søndag aften besejrede Vejle 2-4 på udebane i en mildt sagt livlig forestilling.

– Det er en af de vildeste halvlege, jeg nogensinde har spillet. I første halvleg kommer vi bagud, men jeg synes egentligt vi sidder på det, men vi giver nogle lette mål væk. Når det så er sagt, synes jeg, at vi er klart det bedste hold, og vi har chancer til mere end fire mål, men fire mål skulle også gerne være nok til at vinde. Det var en vanvittig første halvleg, men jeg er glad for den måde vi reagerer, efter vi indkasserer et mål, sagde Mark Brink kort efter kampen.

Midtbanestyrmanden kommenterede også på, at SIF skal arbejde yderligere på at lukke af, så man ikke nødvendigvis indkasserer to mål i en kamp som denne.

– Vores kampe må gerne være så begivenhedsrige offensivt som den var i dag, men defensivt var den nok lidt for begivenhedsrig. Det første mål er noget vi kan og skal rette op på. Det andet mål er en dødbold, der bliver slået godt, den bliver flækket videre, og der står en ved bagerste stolpe. Vi har været lidt dårlige på dødbolde, og nogle gange skal vi se på, at vi skal gøre det bedre, men nogle gange skal man også bare sige, at den bold lå godt, de scorer, og det er der ikke noget, vi kan gøre ved, kommenterede midtbanemanden efter kampen.

Mark Brink fortale ydermere, at man havde forberedt sig på, at kampen mod Vejle kunne ende med at ligne kampen mod AGF – dog endte det med et andet resultat.

– Vi forventede, at de ville stå kompakt og prøve at komme med en masse omstillinger lige som AGF gjorde, men man må også bare sige, at Vejle var ikke lige så gode som AGF til at holde kompaktheden, og derfor skaber vi mange chancer i dag. Vi spiller på en måde, hvor det godt kan gå hen og blive nogle begivenhedsrige kampe, hvor man tager nogle omstillinger imod sig, men det skal vi bare være gode til at håndtere, og det synes jeg egentligt også, at vi er. Vejle får dog to mål, og det skal vi gøre bedre, mener den efterhånden erfarne midtbanestyrmand.

Selv om man indkasserer chancer imod, mener midtbanedynamoen ikke, at man skal ændre på sin spillestil.

– Vi ændrer ikke på den måde, vi spiller med bolden, men vi kigger selvfølgelig på, hvad vi skal op i mod, og vi havde forberedt os på omstillinger, for Vejle har fart på de forreste pladser og på siderne. De snyder os nogle gange ved ikke at løbe helt med hjem, og så er de til gengæld klar, når de får bolden, og det er noget vi konstant skal arbejde på. Når vi spiller, som vi gør, er vi nødt til at være gode til at lukke ned for omstillinger imod, konstaterede Mark Brink.

Til sidst kommenterede han på vigtigheden af et sådant resultat, før man går nogle vigtige kampe i møde.

– Det er et fantastisk resultat, og det var en utrolig vigtig kamp i forhold til at lægge lidt afstand til bunden. Alle kampe er vigtige, men den her kamp var lidt ekstra vigtig, fordi det netop er en direkte modstander. Nu tager vi et skridt op på femtepladsen, og vi går ind til de næste kampe med hovedet højt – og så er det bare altid dejligt at vinde, afsluttede en tilfreds Mark Brink.

Interview: Anders Mathiasen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen