22. maj 2019

Breaking: Lilholt varmer op til Slaget om oprykning

Breaking: Lilholt varmer op til Slaget om oprykning

Lars Lilholt Band giver pop-up koncert som opvarmning til lørdagens opryknings-slag på JYSK park, hvor SIF møder Nykøbing FC.

Det er noget af et scoop, at SIF forud for lørdagens kamp om oprykning kan præsentere Lars Lilholt Band som opvarmning i Fanzonen. Der er tale om en pop-up koncert – eller mini-koncert om man vil – som appetitvækker til Lars Lilholt Bands store koncert i Indelukket senere på sommeren, fredag 30. august.

– Det er en pop-up koncert med baggrund i begejstring, siger Lars Lilholt, der efter 4-3 sejren til SIF over Fremad Amager søndag eftermiddag ikke kunne holde begejstringen tilbage og gav SIF-direktør Kent Madsen et godt tilbud, som man siger på JYSK.

– Vi stiller op for at støtte SIF i håbet om at det kan være Lars Lilholt Bands lille bidrag til at vores klub atter kan komme op i Superligaen, siger Lars Lilholt.
Lars Lilholt er inkarneret SIF-fan og viser gerne sin begejstring for holdet i Søhøjlandet. Han er personlig SuperSponsor for Mads Emil Madsen, SIF’s nuværende anfører i fravær af de skadede Dennis Flinta og Simon Jakobsen, og Lilholt har selv været træner for SIF-profilen i barndommens Gl. Rye IF på Lilholts hjemkant. Lars Lilholt ses også ofte til både hjemme- og udekampe med SIF i det omfang, koncert-kalenderen tillader det.

– Vi er naturligvis stolte over at kunne præsentere Lars Lilholt Band i Fanzonen op til kampen. Det er et scoop, og vi er meget glade for at Lilholt igen er klar til at stille op for SIF. Men man kan jo også sige, at det forpligter at være SuperSponsor for vores nuværende anfører, siger SIF-direktør Kent Madsen med et glimt i øjet.

SIF gentager derfor succes’en fra Viborg-kampen og åbner Fanzonen kl. 11.30, og ligesom sidst vil der være billigt øl til 20 kr. (33. cl.) – så længe lager haves (der er købt ekstra ind denne gang og tankene inde på JYSK park er fyldt op.) Scenen vil denne gang være placeret foran JYSK arena, så der er god plads til publikum.

Køb billet til SIF-Nykøbing FC her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen