8. januar 2019

Bliv bedre: Tilmeld dig SIF Specifiktræning

Bliv bedre: Tilmeld dig SIF Specifiktræning

Silkeborg IF tilbyder kursus i individuel træning, hvor du får din egen personlige fodboldtræner til at hjælpe dig med udvikling af individuelle fodboldfærdigheder.

Vil du træne dine individuelle færdigheder i et miljø, hvor du sættes i centrum? Så er SIF Specifiktræning noget for dig!

Som et supplement til din daglige fodboldtræning, tilbyder vi SIF Specifiktræning, hvor du får individuel opmærksomhed på et særligt udvalgt område. SIF Specifiktræning består af en SIF-træner og dig – samt op til tre af dine venner. Prisen pr. time gælder uanset hvor mange I er, og indholdet skal sammensættes blandt følgende moduler:

Modul 1 (obligatorisk):
FUNdamentals, som består af grundlæggende motorik- og boldbasis. FUNdamentet for al træning, er beherskelse af kroppen i samspillet med bolden. Derfor indledes hvert træningspas med kropslige aktiviteter, som giver dig de bedste forudsætninger for indlæring af fodboldspecifik viden.

Modul 2 (valgfrit):
Bold og bevægelse, som består af tekniske områder baseret på den offensive del af fodboldspillet. Vi øver driblinger og finter, afslutninger samt aflevering/modtagelse. Det hele er sat ind i en fysisk, fodboldrelateret kontekst, så du kan overføre det direkte til spillet.

Modul 3 (valgfrit – dog kun for grupper af 2-4 spillere):
Positionsspecifik træning, som består af teknisk/taktiske områder i enten den offensive eller den defensive del af spillet. Denne træning kan kun afvikles i grupper af 2, 3 eller 4 spillere, og her arbejder vi med mantraet ”hvis jeg skal blive bedre, skal du være god”. Vælger du denne pakke, er det derfor afgørende, at du vælger dine træningsmakkere med omhu, da I sammen er ansvarlige for at gøre hinanden gode.

SIF Specifiktræning udbydes i samarbejde med SIF Elite, og du kan købe billetter via SIF Shoppen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen