8. april 2024

Blandede resultater for U-holdene mod FCM

En sejr, et nederlag og en uafgjort blev resultatet af weekendens U-kampe mod FCM.

SIF U19-FCM 0-3 (0-0)

Vi skulle i weekenden spille turneringskamp mod FCM efter en mindre landskampspause.

Vi startede kampen ganske fint og får også en stor chance, men desværre mangler skarpheden.

Som 1.halvleg skred frem, får FCM mere overtaget med bolden, uden dog at blive rigtige farlige. De har kun farlige på et par omstillinger, hvor vi ikke er kloge/dygtige nok med bolden og sætter den for meget på spil.

Vi har et par halve muligheder, som vi ikke er dygtige nok til at udnytte.

2.halvleg starter fornuftig, men et boldtab på midten af banen ender med et mål til FCM, og de næste 10 minutter har vi det svært og gør det heller ikke nemmere for os selv, med dumme beslutninger med bolden og kampen er afgjort efter en time, hvor FCM fører 3-0. Derefter er kampen lukket og vi har svært ved at komme tilbage i kampen.

Vi må indse, at der er for få spillere som rammer deres topniveau over hele kampen og så får man det svært med ligaens nr.1.

Vi kunne godt se i dag, at der var for mange spillere som er kommet tilbage fra deres skader og ikke rigtig er i 100% kamptempo endnu.

Skrevet af Kim Leth Andersen, U19-cheftræner

U17 – FC Midtjylland: 2-0 (2-0)

Mål: Anton Brems & William Kirk

Vi hev en 2-0-sejr i land mod FC Midtjylland. Det blev en livlig kamp, hvor FCM pressede højt, men hvor vi løbende fandt vej forbi deres pres.

Vi matchede dem godt i duelspillet og stjal selv flere bolde højt i banen. Efter 10 min. udmøntede det sig i en scoring, da Victor Dahl erobrede bolden højt og spillede William Kirk dybt. Kirk sparkede på stolpen, og Anton Brems kom på riposten og sparkede bolden i et tomt mål.

Efter en halv times spil udbyggede William Kirk til 2-0 på direkte frispark. Inden da havde vi fået et par advarsler efter dumme boldtab og FCM-standarder, så vi var en smule heldige med at føre 2-0 til pausen.

I 2. halvleg havde vi perioder, hvor vi stod lavt, men forsvarede godt. Samtidig lavede vi chancer på omstillinger og i etableret spil, og jeg synes, vi var det bedste hold i 2. halvleg. Der var rigtigt mange gode præstationer på holdet, og vi spillede med et sejt og energisk udtryk.

Vi håndterede modstanderen godt og udnyttede den plads, de gav. De sidste 10 min. spillede vi i overtal efter et rødt kort, og der havde vi muligheder til at gøre sejren endnu større, men det var mod slutningen to trætte hold efter en kamp i et højt tempo. Jeg håber, vi kan tage meget med videre til de næste kampe – bl.a. mod FCK på lørdag.

Skrevet af Peter Ager Kristensen, U17-cheftræner

Se U17-holdets scoringer mod FCM her!

U15 vs FCM – 2-2 (0-2)
Straffe: 4-3

Mål: Villads Mikkelsen og Frederik Ibsen

Vi tog hjemme mod FCM, hvor der var vigtige point på spil.

Vi kom desværre ud med et lidt slapt udtryk i første halvleg, hvor vi var for dårlige med kuglen, og vi manglede mod både med og uden bolden. Vi kom bagud 0-1 efter 7 min, og inden pausen blev det 0-2 på et selvmål efter et hjørnespark.

Vi kom ud til anden halvleg med et helt andet udtryk, hvor vi dominerede hele halvlegen, og spillede god fodbold, hvor vi fandt gode løsninger i mellemrummet.

Vores udtryk gav heldigvis pote, og vi fik reduceret på mål af af Villads Mikkelsen, som var hurtigt over returen. Vi trykkede på, og til sidst kom udligningen efter at vi spillede lidt tidligt boldene i boksen. Frederik Ibsen var sidste mand på bolden.

Vi vandt efterfølgende på straffespark, efter at Matthew Aidam reddede to straffespark.

Drengene skal have stor ros for deres anden halvleg, og det udtryk, som vi kom ud med efter pausen, er det udtryk, som vi skal spille med.