30. juli 2017

Blandede oplevelser for U17 og U19

U19-holdet sejrede med overbevisende 6-2, mens U17 måtte se sig slået i slutfasen med 2-0.

Lørdagens møde med Sønderjyskes U17- og U19-mandskaber blev ikke til udelukkende til gode oplevelser.

For drengene på U19-holdet så det i første omgang ikke godt ud, da de kom bagud efter bare to minutter.

– Derfra synes jeg dog, vi fik kontrol over kampen og fik sat noget fint spil sammen, fortæller U19-træner Thomas Loft Jensen.

Det kunne Magnus Mattson bevidne med sin udligning på et indlæg fra Sebastian Jørgensen. Anders Iversen fulgte trop med først en scoring på en flot assist af Magnus Schelle og endnu et mål til 3-1. Rasmus Carstensen udbyggede føringen inden pausen til hele 4-1.

Anden halvleg startede ikke lige så godt. Holdet blev for passivt i dets pres, og det udnyttede Sønderjyske til at reducere. SIF overtog dog initiativet igen, så Rasmus Carstensen først scorede til 5-2 på assist af Magnus Mattson, inden Anders Iversen lukkede og slukkede med nogle snævre driblinger og et skud helt ude ved stolpen.

Den store sejr til trods er der ifølge Thomas Loft Jensen flere ting, som holdet skal forbedre til de kommende kampe.

– Vi er stadig for dårlige i vores forsvarsspil, hvor Sønderjyske havde for nemt ved at komme til chancer. Vi skal blive bedre til at kommunikere med hinanden, siger han og fremhæver samtidig Magnus Mattson, Sebastian Jørgensen og Anders Iversen for deres respektive indsatser.

U17 havde problemer med at ramme målet

En knap så positiv oplevelse var der for U17-holdet, der også var i aktion mod Sønderjyske. Holdet kunne simpelthen ikke score på trods af fire-fem store chancer i første halvleg.

– Vi ramte generelt et dårligt niveau de første 40 minutter, konstaterer U17-træner Jesper Mikkelsen.

Anden halvleg så langt bedre ud for holdet, men i slutfasen blev der desværre indkasseret to mål til resultatet 2-0 til Sønderjyske. Især brændte chancer ærger træneren, der dog også fokuserer på, at holdet har haft en hård uge.

– Vi så lidt slidte ud ovenpå en forholdsvis hård uge, og det ærgrer mig, at vi ikke fik scoret på én af de mange chancer, vi havde, siger Jesper Mikkelsen.

U19-kampen i tal:
Sønderjyske – SIF 2-6 (1-4)
Målscorere for SIF: 1-1 Magnus Mattsson, 1-2, 1-3 og 2-6 Anders Iversen, 1-4, 2-5 Rasmus Carstensen. 

U17-kampen i tal:
Sønderjyske – SIF 2-0 (0-0)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen