27. juni 2018

Birch Ejendomme fortsætter i SIF på fuld kraft

Birch Ejendomme fortsætter i SIF på fuld kraft

Ejendomsudlejnings-virksomheden Birch Ejendomme har netop forlænget sit TopPartner-sponsorat i SIF på uændrede vilkår.

Selv om SIF i næste sæson spiller i NordicBet Ligaen, har en af klubbens store sponsorer, Birch Ejendomme, netop forlænget sin TopPartner-aftale på uændrede vilkår. I alt har SilkeborgIF 15 TopPartnere, der er klubbens højeste kategori næstefter Mascots hovedsponsorat.

– Selvfølgelig er vi ligesom alle andre kede af nedrykningen fra Superligaen, men det ændrer ikke på, at det er vigtigt for Birch Ejendomme at være sponsor i Silkeborg IF, siger virksomhedens bestyrelsesformand, Poul Konrad Beck.

Birch-navnet er blevet kendt i Silkeborg-området i de seneste år. Virksomheden bygger og udlejer kvalitetsboliger, som almindelige mennesker har råd til, og dem er der stor efterspørgsel på. Birch har bl.a. stået bag byggeriet på den gamle teglværksgrund i Lysbro og på Brunbakkevej i Balle-området. I år opfører selskabets omkring 600 nye boliger i det midtjyske område.

Birch Ejendomme har bl.a. brugt sit sponsorat til at invitere sine lejere til fodbold på JYSK park en gang i løbet af sæsonen, og det tilbud vil Birch fortsat give lejerne.

– Sponsoratet i SIF er med til at give vores kunder – lejerne – merværdi, og det er vigtigt for os. Desuden har vi som boligudlejer en stor interesse i at Silkeborg bliver betragtet som et attraktivt sted at bo. Vi har skovene og søerne, og det er bestemt et stort aktiv. Men det er ikke nok. Der skal flere tilbud i folks fritid på paletten. Derfor er det vigtigt, at Silkeborg har et professionelt fodboldhold i Superligaen, og vi vil gerne støtte SIF’s bestræbelser på hurtig tilbagevenden, siger Poul Konrad Beck.

Af samme grund er Birch Ejendomme også med i den økonomiske støtte til andre Silkeborg-aktiviteter som f.eks. Hjejlen, motorsportsbegivenheden Automania og håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg.

I SIF er direktør Kent Madsen glad for forlængelsen af TopPartner-aftalen med Birch Ejendomme.

– I den situation, vi har bragt os i, er loyaliteten fra vores samarbejdspartnere vigtig. Når Birch Ejendomme forlænger sin aftale på samme niveau, som i sidste sæson, hvor vi var i Superligaen, er det et udtryk for loyalitet, og den har vi brug for, hvis målet om oprykning skal indfries, siger Kent Madsen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen