9. juli 2024

Billetsalget til Molde-kampen åbner

Sæsonkortholdere og abonnenter har fra kl. 12.00 mulighed for at købe billetter til den kommende Europa League-kvalifikationskamp mod Molde FK.

I dag kl. 12.00 åbner vi for billetsalg for sæsonkortholdere og abonnenter, der har fortrinsret i 48 timer, til vores UEFA Europa League-kvalifikationskamp mod Molde FK.

Er du sæsonkortholder eller abonnent, har du mulighed for at sikre dig to billetter pr. sæsonkort/abonnoment til hjemmekampen mod Molde FK på JYSK park torsdag 1. august kl. 19.15.

Venne-funktion på billetsiden

Er I en gruppe, der plejer at følges til fodbold? Så brug venne-funktionen på billetsiden. Her kan man med email-adresser tilføje hinanden som venner, så I har adgang til hinandens sæsonkort, abonnementer og billetter i billetsystemet. Sådan kan du også fra din egen profil håndtere, hvis du ejer flere sæsonkort eller har børn med sæsonkort eller abonnementer. For at være venner, skal begge profiler acceptere venskabet i systemet.

Så er der mulighed for, at flere kan købe sæder i samme transaktion, således I får pladser ved siden af hinanden.

Oplever I problemer, så skriv til billet@silkeborgif.com.

Torsdag den 11. juli kl. 12.00 åbner vi for alment salg til Molde-kampen.

Vær opmærksom på, at man ikke er sikker på at få sit normale sæde på JYSK park, da der er reserveret sæder i UEFA-regi, som ikke er reserveret til kampe i 3F Superligaen, men man kan selvfølgelig prøve at sikre sig sit normale sæde via billetsystemet.

Silkeborg IF har til Molde-kampen valgt at køre med normalpriser lige som i 3F Superligaen – og billetpriserne kan findes her.

Til europæiske kampe består JYSK park udelukkende af nummererede siddepladser, så vær opmærksom på, du ikke kan flytte plads, hvis du fx køber billet på Den Røde Tribune.

Billetterne til udekampen i Norge er sat til salg – læs mere her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen