4. juli 2024

Billetsalget til Molde-kampen åbner næste uge

Der er allerede stor interesse for vores Europa League-kvalifikationskampe mod Molde. Billetsalget til hjemmekampen åbner næste uge.

Silkeborg IF skal igen ud at prøve kræfter i Europa, og første opgave bliver norske Molde i 2. kvalifikationsrunde til UEFA Europa League.

Vi spiller i Norge torsdag 25. juli kl. 19.00, mens returkampen hjemme på JYSK park er fastlagt til torsdag 1. august kl. 19.15.

Fortrinsret til sæsonkortholdere og abonnenter
Allerede i næste uge, tirsdag den 9. juli kl. 12.00, sætter vi billetter til salg for sæsonkortholdere og abonnenter, der har fortrinsret i 48 timer.

Det vil være muligt for sæsonkortholdere og abonnenter at købe to billetter hver.

Vær opmærksom på, at man ikke er sikker på at få sit normale sæde på JYSK park, da der er reserveret sæder i UEFA-regi, som ikke er reserveret til kampe i 3F Superligaen og Oddset Pokalen, men man kan selvfølgelig prøve at sikre sig sit normale sæde via billetsystemet.

Er man en gruppe, der plejer at sidde sammen, skal man arrangere det indbyrdes i gruppen og fx lægge ud for hinanden.

Åbning af alment salg på torsdag
Torsdag den 11. juli kl. 12.00 åbner vi for alment salg.

Silkeborg IF har til Molde-kampen valgt at køre med normalpriser lige som i 3F Superligaen – og billetpriserne kan findes her.

Til europæiske kampe består JYSK park udelukkende af nummererede siddepladser, så vær opmærksom på, du ikke kan flytte plads, hvis du fx køber billet på Den Røde Tribune.

Info om udekampen i Norge
Hvad angår udekampen i Molde i slutningen af juli, så melder vi også ud, når billetsalget er åbnet.

Silkeborg IF laver et away skriv med praktisk info, men klubben kan ikke stå for at arrangere en tur for SIF-fansene, selv om vi gerne ville.

SIF har ikke forudsætningerne for at håndtere forsikringer, rejsegarantier og andre udfordringer i forbindelse med en sådan tur. Klubben vil dog naturligvis understøtte alle fan-initiativer på bedst mulig vis og kommunikere dem.

Vi glæder os til at dele nye og store europæiske oplevelser med jer, og vi håber at se mange SIF-fans både i Molde og på JYSK park!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen