3. juli 2020

Billetsalget er nu åbent – lukker kl. 16.00

Billetsalget er nu åbent – lukker kl. 16.00

Et begrænset antal billetter til lørdagens kamp mod Lyngby på JYSK park er nu sat til salg. Kom og tag afsked med Mads Emil Madsen, hyld Jeppe Okkels for 100 kampe og vær med til at sige på gensyn til 3F Superligaen.

SIF har fredag morgen åbnet billetsalget med et begrænset antal billetter til lørdagens 3F Superligakamp mod Lyngby på JYSK park. Hvis du vil sikre dig en billet til den sidste 3F Superligakamp på JYSK park i denne omgang, skal du derfor slå til nu. Billetsalget lukker igen kl. 16.00 og vil ikke blive åbnet mere. Det vil heller ikke være muligt at købe billet i billethuset på JYSK park på kampdag.

Det betyder, at SIF-tilhængerne får chancen for at komme til fodbold igen. Og det er sidste chance. Kampen mod Lyngby er sæsonens sidste hjemmekamp og samtidig den sidste i 3F Superligaen i denne omgang efter at nedrykningen har været en realitet siden nederlaget til SønderjyskE for halvanden uge siden.

Det er samtidig sidste chance for at se SIF-anfører Mads Emil Madsen live Han vil blive hyldet inden kampstart. Den unge midtbanespiller drager som bekendt til Østrig og LASK Linz, når sæsonen er slut. Jeppe Okkels skal også hyldes inden kampen for sin kamp nummer 100, som han opnåede i seneste hjemmekamp, da han blev indskiftet i 2. halvleg. Dermed blev han den yngste 100 kamps jubilar i SIF’s historie. Læs mere om det her. 

Gå straks ind og køb din billet. Billetter kan købes som vanligt via SIF’s online-billetsystem. Klik her for adgang.

Der vil IKKE blive solgt billetter i billetboden på JYSK park op til kampstart.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen