U19 storsejrede over Randers, og Sebastian Biller lukkede opgøret med et hattrick.

2-0 22 min. Sebastian Laustsen

3-0 48 min. Sebastian Biller

4-0 64 min. Sebastian Biller

5-0 68 min. Sebastian Biller

Vi havde i weekenden besøg af Randers på Jysk Park, som havde en flot 2-1 sejr over FCK med i bagagen fra sidste weekend.

Vi startede kampen med, at have fint kontrol, hvor vi var dygtige til at vende spillet og at komme forbi deres første pres, hvor vi enten arbejdede med at lægge vores 6’er ned mellem vores to stopper eller lavede 2,5 opbygning med at ligge vores 8’er ud på siden.

Med lidt mere skarphed, havde vi også ført med mere end 2-0 ved pausen.

Efter pausen kom Randers ud i en overraskende 3-4-3 formation, hvilket vi lige skulle vende os til, men efter 3 minutter i 2.halvleg scorede Biller et flot mål.

2.halvleg blev lidt mere frem og tilbage, for når vi først havde spillet forbi deres første pres, var der så meget plads at vi bare kørte på.

Det bliver igen arbejdet rigtigt godt for hinanden og viser et flot holdudtryk.

Dejligt at vi igen holder nullet for anden kamp i træt og holder Randers nede på få antal afslutninger.

Kvalitet i vores boldomgang, var på det niveau vi kræver af os selv, syntes dog stadig vi var mangler lidt kvalitet på den sidste aflevering.

Af Kim Leth Andersen, U19-cheftræner

SIF U17 – Randers: 2-2 (2-0)

Mål: 2 x Sebastian Christoffersen

Vi fik en fantastisk start med to tidlige scoringer efter gode gennemspillede angreb. Begge gange var det Sebastian Christoffersen, der havde sidste fod på bolden. 1. halvleg var meget svingende med gode perioder, hvor vi løste deres pres godt, mens vi i andre perioder sled lidt med tingene primært grundet dårlig boldomgang.

2. halvleg spillede vi på et alt for dårligt teknisk niveau, hvilket gav os for få og korte faser på bolden. Randers lykkedes med at stresse os mere i vores opbygningsspil. Begge mål kom efter dybdebolde, hvor vores bagkæde så noget uafklaret ud. Mod slutningen trykkede vi på og havde en afslutning på stolpen, men ellers forblev det lige ved og næsten. Den efterfølgende straffesparkskonkurrence vandt vi 5-4.

Vi kæmper lidt med at sætte hele kampe sammen på et tilstrækkeligt niveau og igen smider vi point i en kamp, hvor vi først og fremmest burde have ført større til pausen.

Af U17-cheftræner, Peter Ager Kristensen

SIF U15 vs Randers – 3-4 (2-2)
Mål:
Frederik Ibsen x2
Christopher Iversen

Vi skulle lørdag middag tage imod rækkens nummer 1, Randers, på hjemmebane.

Vi indledte kampen rigtig godt, og var foran 2-0 efter 14 minutter. Men kort tid efter reducerede Randers til 2-1 og efter 19 minutter stod der 2-2. To mål, som vi skulle have gjort noget mere ved.

Der var desværre lidt for meget dueller og dødbolde, og derfor fik vi ikke helt kampen over på vores præmisser.

Anden halvleg var en dårlig halvleg. Vi fik aldrig rigtig sat noget spil sammen, og det blev kun på Randers’ præmisser.

På en af vores få gode angreb fik vi tilkæmpet os et straffe, som Frederik Ibsen sikkert sparkede i kassen. Vi kunne dog ikke holde føringen i mere end 5 minutter, og derfor stod der 3-3 med ca. 10 minutter tilbage.

Som der er desværre er sket ofte før i vores kampe, så scorer modstanderen sent i vores kampe. Det skete også denne gang, da Randers sparkede bolden i kassen fra lang afstand i overtiden, og vi tabte desværre 3-4.

Det var igen en hård en at få i hovedet, men vi skal lære at være sejere i eget felt og især i slutningen af kampen, skal vi kunne stå mere i mod. Vi skal også have fundet bedre løsninger i vores opbygningsspil, så det bliver på vores kompetencer og ikke modstanderens.