21. januar 2023

Både Salquist og Hedvall udskrevet

Tobias Salquist og Oscar Hedvall er begge blevet udskrevet efter at have brugt en stor del af lørdagen på sygehuset til undersøgelser oven på det voldsomme sammenstød i træningskampen.

Der var kun spillet få minutter af lørdagens træningskamp mod Vendsyssel, da Oscar Hedvall og Tobias Salquist bragede voldsomt sammen. Efter tyve minutters behandling på banen blev de kørt på sygehuset til yderligere undersøgelser, men lørdag aften er de begge blevet udskrevet.

– Jeg kan ikke huske noget fra situationen, og jeg har slået mig hårdt på øret og kæben/munden. Jeg har stadig ondt i hovedet, og nu må den næste tid vise, hvor længe jeg er ude. Jeg håber selvfølgelig det bedste, lyder det fra Salquist.

Også Oscar Hedvall blev lørdag aften udskrevet.

– Jeg har det ok efter omstændighederne. En scanning viser heldigvis, at der ikke er indre blødninger, men jeg er blevet syet med 10-12 sting i panden. Jeg har hovedpine, men ikke kvalme, og nu handler det om at tage den med ro og vente og se, siger Oscar Hedvall.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen