8. februar 2024

Andreas Pyndt lejes ud til IFK Göteborg

SIF har udlejet Andreas Pyndt til svenske IFK Göteborg for resten af foråret.

Det er ikke blevet til de forventede spilminutter i 3F Superligaen for Andreas Pyndt, der i sommer kom til SIF fra Hvidovre IF.

Derfor skal den centrale midtbanespiller i foråret forsøge at få så mange kampe i benene som muligt på højt niveau i den svenske traditionsklub IFK Göteborg, der lejer Andreas Pyndt frem til sommer.

– Vi er stærk besatte på 6´er positionen og fint dækket ind på de omkringliggende positioner. Derfor har vi vurderet, at det bedste for alle parter vil være, at Andreas forhåbentlig får godt med spilletid på et højt niveau i en stor klub som IFK Göteborg. Så håber vi, at Andreas vender retur til sommer og har udviklet sig endnu mere positivt, således han kan tage kampen op om en plads på vores midtbane, siger sportschef Jesper Stüker.

22-årige Andreas Pyndt har fået sin fodboldopdragelse i Brøndby IF, hvorfra han skiftede til Silkeborg IF på en fri transfer i sommer.

I sidste sæson spillede han en stor rolle i Hvidovres IF’s oprykning til 3F Superligaen med 10 oplæg og 5 mål i 30 kampe.

Andreas Pyndt har kontrakt med Silkeborg IF frem til udgangen af 2027.

IFK Göteborg trænes af SIF-kendingen Jens Berthel Askou, som har danskerne Sebastian Hausner, Arbnor Mucolli, Laurs Skjellerup og den tidligere SIF’er Thomas Santos i truppen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen