31. januar 2024

Anders Dahl udlejes til FC Fredericia

Silkeborg IF lejer Anders Dahl ud til FC Fredericia det kommende år.

Det er desværre ikke blevet til mange minutter for Anders Dahl på SIF’s førstehold denne sæson, og derfor skal den 21-årige back nu jagte spilletid på en lejeaftale i FC Fredericia i 1. division det kommende år.

– Vi har store forventninger til Anders her i SIF, men konkurrencesituationen på vores backpositioner i foråret ser virkelig hård ud, og derfor vil Anders have bedre af at komme tættere på spilletid i FC Fredericia, der har præsteret flot i 1. division, og som vi også skal møde i Oddset Pokalen her i foråret. Vi ved, FC Fredericia har et godt miljø at udvikle sig i, og vi satser på, at Anders vender stærkere tilbage til SIF om et år, siger sportschef Jesper Stüker.

Anders Dahl har fået sin fodboldopvækst i Ringkøbing, hvor han kommer fra. Vejen gennem SIF’s talent-system har været atypisk for vestjyden, der først som 15-årig – i sommeren 2017 – skiftede til SIF med skolegang på Silkeborg Efterskole.

Siden har det knebet med det endelige gennembrud på førsteholdet i Søhøjlandet, men forhåbentlig får den alsidige SIF’er mange minutter i benene i FC Fredericia, som Silkeborg IF kender særdeles godt.

SIF har allerede udlejet Frederik Carstensen til 1. divisionsklubben, der trænes af den tidligere SIF-chef Michael Hansen. Truppen er også stærkt besat med forhenværende SIF’ere som Nicolaj Ritter, Gustav Marcussen, Nicklas Røjkjær og Eskild Dall.

Silkeborg IF tørner sammen med FC Fredericia i pokalsemifinalen 29. marts på JYSK park, mens returopgøret spilles i stationsbyen 10. eller 11. april.

Anders Dahl tiltræder øjeblikkeligt i FC Fredericia.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen