8. oktober 2019

Alves udtaget til U21-landsholdet

Alves udtaget til U21-landsholdet

Frederik Alves Ibsen er taget nordpå, hvor han er blevet indlemmet i den danske U21-landsholdstrup, der møder Nordirland og Finland i EM-kvalifikationen.

Frederik Alves Ibsen er taget til Blokhus og træner første gang med U21-landsholdet tirsdag formiddag. Foto: Morten Kjær.

Frederik Alves Ibsen blev mandag efterudtaget til det danske U21-landshold, der spiller EM-kvalifikationskampe mod Nordirland og Finland i de kommende uger. SIF-forsvareren afløser Jacob Lungi Sørensen, der har forladt den danske EM-lejr med en mindre skade.

Frederik Alves træner med U21-truppen allerede i formiddag kl. 11.00. Landsholdet er indkvarteret i Blokhus indtil lørdagens kamp mod Nordirland på Aalborg Portland Park i Aalborg, og træningen foregår på Jammerbugt Stadion i Pandrup. Også SIF’s Mads Emil Madsen er med på det danske U21-hold, der efter lørdagens kamp i Aalborg rejser til Finland for at spille endnu en EM-kvalifikationskamp.

Frederik Alves var ligesom Mads Emil Madsen også udtaget til den første samling med det nye U21-landshold under træner Albert Capellas, der i september spillede testkamp mod Ungarn (0-0) og vandt den første kvalifikationskamp i EM-puljen mod Rumænien (2-1).

Danmark er placeret i pulje 8 med Nordirland, Finland, Ukraine, Malta og Rumænien. Puljevinderen er direkte kvalificeret til slutrunden i Ungarn og Slovenien i juni 2021, der bliver den første U21-slutrunde med deltagelse af 16 hold. Den bedste af de ni pulje-toere er også direkte kvalificeret, mens de otte sidste skal ud i en play-off kamp om de sidste fire pladser. Som værter er både Ungarn og Slovenien automatisk kvalificeret.

Læs også: Rafael Romo og Mads Emil i landsholdstjeneste

Se stilllngen i Danmarks pulje 8 her. 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen