8. oktober 2019

Alves udtaget til U21-landsholdet

Alves udtaget til U21-landsholdet

Frederik Alves Ibsen er taget nordpå, hvor han er blevet indlemmet i den danske U21-landsholdstrup, der møder Nordirland og Finland i EM-kvalifikationen.

Frederik Alves Ibsen er taget til Blokhus og træner første gang med U21-landsholdet tirsdag formiddag. Foto: Morten Kjær.

Frederik Alves Ibsen blev mandag efterudtaget til det danske U21-landshold, der spiller EM-kvalifikationskampe mod Nordirland og Finland i de kommende uger. SIF-forsvareren afløser Jacob Lungi Sørensen, der har forladt den danske EM-lejr med en mindre skade.

Frederik Alves træner med U21-truppen allerede i formiddag kl. 11.00. Landsholdet er indkvarteret i Blokhus indtil lørdagens kamp mod Nordirland på Aalborg Portland Park i Aalborg, og træningen foregår på Jammerbugt Stadion i Pandrup. Også SIF’s Mads Emil Madsen er med på det danske U21-hold, der efter lørdagens kamp i Aalborg rejser til Finland for at spille endnu en EM-kvalifikationskamp.

Frederik Alves var ligesom Mads Emil Madsen også udtaget til den første samling med det nye U21-landshold under træner Albert Capellas, der i september spillede testkamp mod Ungarn (0-0) og vandt den første kvalifikationskamp i EM-puljen mod Rumænien (2-1).

Danmark er placeret i pulje 8 med Nordirland, Finland, Ukraine, Malta og Rumænien. Puljevinderen er direkte kvalificeret til slutrunden i Ungarn og Slovenien i juni 2021, der bliver den første U21-slutrunde med deltagelse af 16 hold. Den bedste af de ni pulje-toere er også direkte kvalificeret, mens de otte sidste skal ud i en play-off kamp om de sidste fire pladser. Som værter er både Ungarn og Slovenien automatisk kvalificeret.

Læs også: Rafael Romo og Mads Emil i landsholdstjeneste

Se stilllngen i Danmarks pulje 8 her. 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League playoff

Torsdag d. 18.08. kl. 18.00
Scroll til toppen

Menu