6. maj 2019

Alves: Fedt med så meget pres på

Alves: Fedt med så meget pres på

Der venter en række meget spændende og afgørende kampe i den nærmeste fremtid for SIF-mandskabet. Kampe som den unge midterforsvar, Frederik Alves, glæder sig til.

Der mangler blot fire runder i NordicBet Ligaen, inden grundspillet er afsluttet. Fire kampe hvor der hviler et stort pres på skuldrene af SIF-spillerne, som lige nu fører rækken an med et enkelt point ned til Viborg FF.

– Det er fedt, at der er så meget pres på. Der er kampe hele tiden, og nu skal vi sørge for at gøre det færdigt, lyder det fra Frederik Alves Ibsen, som til mandagens træning på JYSK park kunne berette om en god stemning på SIF-holdet.

– Stemningen er god og dejlig. Der er smil på læberne efter sejren, fortæller midterstopperen, som udover de tre point specielt var glad for at holde rent bur i sejren over Fredericia.

– Vi har nogle gode relationer på holdet, og kommunikationen både på og udenfor banen er rigtig god, så det er med til at bidrage meget, fortæller Alves, som i de seneste kampe har dannet forsvarsduo med Anders Hagelskjær.

På onsdag spiller Alves og SIF-holdet igen, når Thisted FC kommer på besøg. Køb din billet til kampen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen