8. februar 2022

Alle billetter er væk til SIF-VB

Forårspremieren mod Vejle Boldklub bliver lidt af et tilløbsstykke – der er pt. ikke flere billetter tilbage. Nu bliver udfordringen at få samtlige billetter i anvendelse.

20. februar klokken 14.00 skydes forårssæsonen i gang med et brag, når Vejle Boldklub gæster Danmarks smukkeste fodboldstadion – og det bliver en sand festdag, for SPORT 24 har sørget for gratis adgang og masser af spændende aktiviteter. Det kan konstateres, at fodboldsulten er enorm i Silkeborg og omegn, for allerede her knap et par uger inden kampen er samtlige billetter til forårspremieren blevet trukket – og derfor handler det nu om, at alle billetter kommer i anvendelse, så vi kan få udnyttelsesgraden banket i vejret og fylde Danmarks smukkeste fodboldstadion helt op til randen.

– Det er fantastisk at se en helt eksploderet interesse for kampen, og vi glæder os til at tage hul på den spændende forårssæson i særdeles festlige rammer. Der skal lyde en stor tak til SPORT 24, som ud over gratis adgang sørger for at skabe en kæmpe optakt til kampen med masser af spændende aktiviteter. Dernæst skal der lyde en meget kraftig opfordring til, at alle, der har trukket billetter til kampen, også sørger for at bruge dem på dagen, så vi kan få udnyttelsesgraden banket i vejret og fylde Danmarks smukkeste fodboldstadion helt op til randen, siger kommunikationsdirektør Michael Ravn.

SIF har derfor kontaktet alle billetholdere direkte og opfordret til at tilbageføre eventuelt overskydende billetter, så andre kan få glæde og gavn af dem. På forhånd tak for rødt og hvidt samfundssind!

Når der kommer billetter retur, gøres de ledige i systemet på https://billet.silkeborgif.com/, så det er med at holde sig til.

Sæsonkortholdere har naturligvis adgang på deres sædvanlige pladser på JYSK park.

Husk, at afsnit E1 og E2 er til Vejle Boldklubs medrejsende tilskuere, og billetter hertil må IKKE trækkes af SIF-supportere.

 

 

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen