26. august 2022

”Aldrig oplevet JYSK park som i aften”

En tydeligt skuffet Mads Kaalund satte efter 1-1 mod HJK Helsinki ord på kampens forløb samt den missede mulighed for at spille Europa League – og roste stemningen på JYSK park.

– Det er en kæmpe skuffelse. Vi havde regnet med, at vi kunne slå Helsinki ud, men det kunne vi ikke. Det var en mavepuster, at de lavede målet kort før pausen, hvilket betød, at vi blev nødt til at score to for at komme i forlænget. Var vi kommet i forlænget spilletid, er jeg sikker på, at vi havde vundet kampen, lagde en tydeligt skuffet Kaalund ud.

– Det er frustrerende, hvis man tænker tilbage på, hvordan de to kampe er forløbet, og især hvordan de har fået deres mål. Både i Finland og i dag på hjemmebane følte vi, at vi havde kontrol over tingene, men det handler om at være skarp i kampe som disse, og det var vi ikke hverken i dag eller i Finland. Selv om vi spillede godt i dag, er det i sidste ende målene, der afgør tingene, sagde SIFs nummer 17.

På trods af dagens nederlag kunne Kaalund dog godt se gode perspektiver i at spille Conference League.

– Der er ikke ret mange på holdet, som har spillet europæisk før, så selvfølgelig kan man finde motivation i at skulle spille Conference League i stedet for Europa League. Det hele er fedt og spændende, men vi er fodboldspillere, så vi vil selvfølgelig altid gerne opnå den højeste hylde, som vi kan, konstaterede Mads Kaalund, inden han kiggede videre mod søndagens hjemmekamp mod OB.

– Nu handler det om, at vi skal lægge kampen bag os og kigge frem mod søndagens kamp mod OB, som er rigtig vigtig. Der er ikke lang tid til, at vi skal spille kamp igen, og det er nyt for os, men det er dét, man vil som fodboldspiller – man vil spille så mange kampe som muligt, og det får vi nu mulighed for. Det er ikke noget, vi skal brokke os over, så vi skal bare fortsætte som vi plejer og nyde det.

Slutteligt fik kulissen på JYSK park et par rosende ord med på vejen.

– Jeg har aldrig oplevet JYSK park som i aften. Det var fantastisk. Fansene skabte en elektrisk stemning, og da vi fik scoret til 1-1, blevet niveauet sat endnu højere op. De hjalp os utrolig meget som altid, så vi er ærgerlige over, at vi ikke kunne give dem noget tilbage, afsluttede Mads Kaalund.

 

 

 

 

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen