15. maj 2017

AGF var en tand for stærke for U13

Det blev ikke til point for SIF’s U13-drenge, da holdet søndag tabte 3-6 til AGF på udebane.

Silkeborg IF’s U13-mandskab formåede ikke at bygge videre på sidste weekend flotte hjemmesejr over Lyseng, da drengene søndag formiddag mødte AGF på Fredensvang. Her fik Nicolaj Bækgaards tropper noget af en fodboldlektion i første halvleg, og det var derfor også ganske fair, at holdet endte med at tabe 3-6 til hjemmeholdet fra Aarhus.

Kampen igennem praktiserede de unge SIF-talenter godt spil med bolden, og undervejs havde holdet da også mange fine chancer. Når AGF til gengæld var på bolden, blev defensiven til tider udstillet, hvilket resulterede i en 4-0-føring ved pausen til AGF.

I anden halvleg kom U13-mandskabet meget bedre med, og på to mål af Magnus Bøtker og et enkelt af Lasse Kaihøj vandt SIF’erne de sidste 30 minutter med 3-2. Med første halvleg in mente var det desværre ikke helt nok til at nappe de tre point, og de unge SIF’ere måtte derfor drage tomhændede hjem til Søhøjlandet.

Næste opgave for U13-drengene er mod FS Holstebro hjemme på SIF Talentpark lørdag den 20. maj kl. 10.00.