14. september 2020

Abou Ali: Der er ikke noget, der kommer let

Wessam Abou Ali fik sin debut for Silkeborg IF, da holdet fredag aften tabte premierekampen i 1. division. Nu ser angriberen frem til en hurtig revanche, når SIF onsdag spiller sæsonens første hjemmekamp.

– Jeg vinder sgu aldrig i mine debutkampe. Ordene stammer fra en småirriteret Wessam Abou Ali efter mandagens træning. Fredag aften debuterede han for Silkeborg IF, da holdet på udebane blev slået med 4-2 af FC Helsingør.

– Det er lidt en ambivalent følelse. Jeg er jo utrolig glad og stolt over at få min debut i den første kamp, som jeg er udtaget til. Men det var ikke lige, hvad jeg havde håbet på eller drømt om. Det var nogle svære betingelser at komme ind under. Men nu skal vi bare op på hesten igen, fortæller Abou Ali.

Angriberen blev sendt på banen til anden halvlegs start, og var involveret i flere store chancer, mens han også havde næstsidste SIF-berøring på 2-3 målet.

– Jeg synes, at det var et fint indhop. Men jeg skal selv lige i gang. Jeg har ikke spillet kamp i et stykke tid, så jeg skal finde fodboldformen, og så skal jeg nok komme ind og give igen, lyder det fra angriberen.

Allerede onsdag får SIF-holdet muligheden for revanche, når holdet tager imod Skive IK på JYSK park.

– Vi har snakket om, at vi kan”bounce back” allerede på onsdag. Det er vigtigt for os som trup og hold. Der er en fantastisk energi og moral i truppen. Alle har det godt med hinanden, så vi skal forsøge at vende det til noget positivt. Nu ved vi, at der ikke er noget, som kommer nemt i 1. division, fortæller Wessam Abou Ali, som i sidste sæson scorede 11 mål i 22 kampe for Vendsyssel FF i 1. division.

Du kan købe din billet til kampen mod Skive IK her. Der er kampstart onsdag kl. 18.00 på JYSK park.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen