29. november 2022

Årets Mål blev scoret af Sebastian Jørgensen

Årets Mål i SIF blev scoret af Sebastian Jørgensen, der i august stod for afslutningen af et meget karakteristisk SIF-mål med mange fædre.

Årets Mål i SIF blev vanen tro kåret til den store julefrokost for sponsorer, frivillige m.v. på JYSK park tirsdag aften, og det blev Sebastian Jørgensen, der løb med titlen.

Der var mange mål at vælge imellem – 26 Superliga-mål i foråret, 27 i efteråret, 6 i pokalturneringen og 13 i de europæiske kampe og dermed altså i alt 72 scoringer, som inden afstemningen var kogt ned til 10 udvalgte kandidater til Årets Mål.

Førstepladsen – med 22,9 % af stemmerne – blev vundet af Sebastian Jørgensen med et mål, der i sandhed illustrerer, hvordan det kan se ud, når de røde folder sig ud. Målet blev scoret den 28. august efter rent tiki taka-opspil og havde mange fædre, men blev altså scoret af Sebastian Jørgensen, som ud over æren modtog et Beoplay Portal Gaming-headset sponseret af Bang & Olufsen Silkeborg.

Andenpladsen blev vundet af Søren Tengstedt, der efter sit sukkerdrøn i Parken høstede 20 % af stemmerne, mens Lukas Engels tordenskrald hjemme mod AaB gav en tredjeplads med 11,9 % procent af stemmerne.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen