21. februar 2024

Årets første away: Alle til Vejle!

Det ser ud til, SIF på ny får stærk støtte på tribunerne, når vi søndag drager til Nørreskoven til årets første udekamp. Læs alt om away-turen her.

Kampen & historik

Første udekamp i 2024 fløjtes i gang søndag d. 25. februar kl. 14.00 mod Vejle Boldklub.

Ikke siden efteråret 2021 har vi besøgt Vejle Stadion, og gensynet med de smukke omgivelser i Nørreskoven vækker gode minder. Seneste opgør på Vejle Stadion var en målrig affære, hvor SIF’erne trak sig sejrrigt ud af kampen med cifrene 4-2. Sejrrigt har det været i otte ud af ti indbyrdes opgør – den stime skal gerne fortsætte nu på søndag!

Der bliver brug for fuld opbakning, når Søhøjlandets drenge skal sikre de tre vigtige point i kampen for at sikre sig en plads i top-6, og forårets første succes skal sikres.

SIF har oplevet en markant stigning i opbakningen på udebane i de senere sæsoner, og den flotte opbakning til away-turene ser ud til at fortsætte. Det forventes at et stort antal SIF’ere tager turen til Vejle på søndag og støtter op.

Bustur

Slip for parkeringsbesværet i Vejle – tag med SIFosis-bussen og book din plads i fanbussen, inden det er for sent. Den første halvdel af pladserne i bussen er allerede solgt. Vi forventer, at bussen bliver fyldt op, så vent ikke for længe!

Afgang fra JYSK park er kl. 12.00. Tag hul på den gode stemning før tid sammen med andre rød-hvide SIF’ere og køb din billet lige her.

Billetsalg

Kampbilletter kan IKKE købes direkte ved udebaneafsnittet forud for kampen. Der findes et billethus på den anden side af Vejle Stadion, men vil du slippe for den ekstra gåtur på dagen, anbefaler vi alle at købe billetter online. Køber du billet i billethuset på dagen er prisen + 20 kr. Billetprisen online vil være den samme frem til kampstart.

Voksen: 130 kr.
Pensionist: 110 kr.
Børn under 15 år: 90 kr.

Kørestolsbrugere, som ønsker at overvære en kamp på Vejle Stadion, skal købe en billet til afsnit E via billetsiden. På kampdagen benyttes billetten i indgang B, ligesom ledsagerens ledsagerkort fremvises.
Har du spørgsmål til handicapforholdene på Vejle Stadion kontakt venligst billetter@vejle-boldklub.dk.

Ankomst i bil

Der er meget begrænsede parkeringsmuligheder i umiddelbar nærhed af Vejle Stadion. Privatbiler henvises derfor til at parkere på Helligkildevej, der går igennem Nørreskoven. Der forventes mange biler, så kør så vidt det er muligt sammen, tag offentlig transport eller SIFosis-bussen.

Offentlig transport

Fra Vejle Trafikstation afgår Buslinje 3 og 8 som går regelmæssigt og holder efter få stop ved Vejle Stadion. Det er altså nemt at gå direkte fra toget ind i bussen og køre direkte til Vejle Stadion.

Find din direkte rejse til Vejle Stadion på Rejseplanen.dk

Tilskuerinfo
Adressen er:

Vejle Stadion
Roms Hule 6
7100 Vejle

NYT! Vær opmærksom på, at udebaneafsnittet er flyttet til den modsatte ende af stadion i forhold til seneste besøg. Udebaneafsnittet er beliggende i det nordøstlige hjørne ved indgang C, det er endetribunen, der vender mod atletikstadion.

Der er 1.350 ståpladser i udebaneafsnittet, og der er ikke mulighed for siddepladser. Dørene åbner kl. 12.30.

TV

Er du forhindret i at tage turen til Vejle, kan kampen ses på Canal 9.

Karantæne & karantænefare

Ingen spillere fra Silkeborg IF er i karantæne, mens Stefan Velkov (VB) afvikler en karantænedag til denne kamp.

Pelle Mattsson 18 point (SIF), Alexander Busch 18 point (SIF), Mark Brink 17 point (SIF), Raúl Albentosa 34 point (VB) og Miiko Albornoz 18 point (VB) er i karantænefare.

Karantæne udløses når en spiller opnår følgende strafpoint:
19 – 36 – 52 – 68 – 84 – 100 – 116 – 132 – 148

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen