13. maj 2019

Årets fest: Udsolgt af siddepladser – over 7.000 solgt

Årets fest: Udsolgt af siddepladser – over 7.000 solgt

Kun ståpladser tilbage til tirsdagens topkamp mod Viborg FF. De 6.000 siddepladser på JYSK park er alle væk, men der er stadig plads på Den Røde Tribune.

Det har været en travl weekend på billetkontoret i SIF. Mandag morgen rundede salgstallet af billetter til tirsdagens kamp mod Viborg FF på JYSK park 7.000. Helt præcist er der solgt 7.328 billetter. Dermed er målet om at nå mindst 6.000 nået.

Alle 6.000 sæder er solgt, men der er stadig plads på det øverste afsnit på Den Røde Tribune, hvor der er ståpladser. Men det går hurtigt i øjeblikket, så tøv ikke for længe, hvis du har planer om at skulle til fodbold tirsdag aften.

SIF lægger op til fest med masser af aktivitet i Fanzonen fra kl. 17.00. Bl.a. giver bandet Almost AC/DC koncert fra scenen, der bliver placeret udenfor stadion i hjørnet ved Café Carlsberg. Se mere om aktiviteterne før kampen her.

Med det aktuelle salgstal er kampen sikker på at blive sæsonrekord ikke bare på JYSK park, men også i NordicBet Ligaen. Det vil samtidig blive det næsthøjeste tilskuer-tal siden JYSK park blev indviet i juli 2017. Indtil videre lyder sæsonrekorden i ligaen på 4.035 sat i kampen mellem Viborg og SIF i oktober i fjor. Sæsonrekorden på JYSK park lyder på 3.022, der var tallet i kampen mellem SIF og Viborg i august. Det højeste tal var de 9.411 tilskuere i JYSK parks åbningskamp mod AGF. Næsthøjeste tal indtil videre blev opnået i SIF-Helsingør i maj 2018 – det var den vanvittige playoff-kamp, som SIF vandt 4-3.

Køb billet online nu, hvis du vil til fodbold tirsdag. Klik her for adgang til billetsystemet.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen