18. marts 2023

20 SIFere klar til lokalbrag

Cheftræner Kent Nielsen har efter lørdagens formiddagstræning udtaget 20 SIF-spillere til søndagens lokalbrag mod FC Midtjylland fra Vestjylland. Mark Brink er blandt de udvalgte.

3F Superligaen, 22. runde – søndag den 19. marts 2023 klokken 15.00 på JYSK park
Silkeborg IF – Football Club Midtjylland

FC Nordsjælland, FC København, Viborg FF og AGF har alle indløst billet til det forjættede Top 6-land. Hele fem hold – herunder SIF – kæmper om de sidste to pladser, så der vil være gang i kuglerammerne undervejs i de seks kampe, der alle spilles synkront klokken 15.00 søndag.

Med en sejr over FC Midtjylland fra Vestjylland vil SIF stadig være afhængig af andre resultater for at komme med i Top 6. Det kræver nemlig samtidig, at enten Randers FC eller Brøndby IF sætter point til. Brøndby skal til Farum og møde topholdet FCN, mens Randers besøger AaB i Aalborg. Uafgjort i braget mellem SIF og FCM kan dog også vise sig at være nok, men så skal Randers tabe i Aalborg, mens OB skal sætte point til i Aarhus.

Der forventes sæsonrekord på JYSK park, hvor der kun er få billetter tilbage – først til mølle på https://billet.silkeborgif.com/ !!!

Det anbefales på det kraftigste at komme i god tid, komme i rødt, tanke tidligt op i boderne og gerne ankomme på cykel eller gåben, da der vil komme til at være dejligt meget tryk på.

Husk, at der er fanzone allerede fra klokken 13.00.

Cheftræner Kent Nielsen ser frem til en spændende opgave mod en modstander, der netop har skiftet ud på cheftrænerposten. Se et optaktsinterview med ham her

Kent Nielsen har efter lørdagens formiddagstræning udtaget følgende SIFere til kampen:

Nicolai Larsen
Oscar Hedvall
Alexander Busch
Joel Felix
Tobias Salquist
Oliver Sonne
Robin Østrøm
Lukas Engel
Lukas Klitten
Mark Brink
Pelle Mattsson
Stefán Teitur Thórdarson
Mads Kaalund
Anders Klynge
Kasper Kusk
Lasse Vigen
Sebastian Jørgensen
Tonni Adamsen
Alexander Lind
Søren Tengstedt

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 05.05. kl. 16.00
Scroll til toppen