7. februar 2023

U13 slog Hobro sikkert

Magnus Naur fremhæves for en stærk indsats i Silkeborg IF U13’s sejr i weekenden over Hobro IK, der blev sendt hjem med 4-0 i en træningskamp på Søholt. Se målene her.

Træningskamp U13: Silkeborg IF – Hobro IK 4-0 (2-0)
Mål SIF: Victor Tang x 2, Elias Frost og Sebastian Fæster.

– Efter to uger med intensiv træning med fokus på højt erobringsspil, skulle vi se drengene komme ud med en masse energi og mod til at tage ansvar i presset. Jeg synes, at vi så nogle fine tegn, og at drengene turde at udfylde deres roller i relation med hinanden. Der vil altid være finjusteringer, men jeg synes, at vi kom med en fin energi i presset og var også fint afstemt. Derudover spillede vi en fornuftig kamp med bolden både i opbygningsspillet, men også i gennembrudsspillet. Vi sløsede dog for meget med boldomgangen og traf nogle unødvendige beslutninger, som gjorde, at Hobro kom til nogle chancer, som ikke skulle være givet væk. Vi skal stadig holde fokus på at spille flere længere “gode” perioder med bolden og ikke lade modstanderen få mulighed for at komme til nemme chancer. Ellers en fin kamp, som drengene kan lære meget af, lyder det fra U13-træner Nick Sønderskov Hansen, der fremhæver hele holdets gode indsats og knytter en særlig kommentar til Magnus Naur.

– Ud over at holdet generelt leverede en fin kamp, så gjorde Naur en rigtig fin figur. Han fandt nogle gode mellemrum, som gjorde os farlige i vores opbygnings- og gennembrudsspil, og han kom i det hele taget fint i spil med sine kompetencer, slutter Nick Sønderskov Hansen.

Klik her for at se målene fra kampen.

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 05.05. kl. 16.00
Scroll til toppen