20. maj 2021

Gert Papsø vandt kaffe fra Peter Larsen Kaffe

3 deltagere tippede på 3-3 i kampen mellem SIF og Viborg sidste onsdag. Gert Papsø blev udtrukket som vinder af et års forbrug af kaffe fra Peter Larsen Kaffe.

Billedtekst: Gert Papsø er SIF-fan bosat på Møn og fik derfor tilsendt kaffen fra Peter Larsen Kaffe. Her sidder han i solen på sydhavsøerne og nyder gevinsten.  

Gert Papsø ramte plet i SIF’s resultat-konkurrence til Viborg-kampen onsdag i sidste uge, da han tippede på 3-3. Det var der blot 3 andre af de i alt 433 deltagere, der også havde ramt, og i lodtrækningen blandt de rigtige tip blev Gert Papsø udtrukket.

Gert Papsø er SIF-fan bosat på Møn og har derfor ikke haft mulighed for at afhente gevinsten. I stedet sendte Peter Larsen Kaffe 5 kg. kaffe svarende til et halvt års forbrug til ham på Møn. De resterende 5 kg. følger, når SIF-fanen på Møn har drukket de første 5 kg, så der er sikkerhed for, at der er frisk kaffe hos Gert.

Du kan være med i sæsonens sidste konkurrence. Her handler det om at tippe det rigtige resultat af onsdagens kamp i næste uge, hvor SIF møder FC Fredericia på JYSK park. Her er der et par Rayban solbriller fra Farstad Optik på højkant til en værdi af kr. 1.300,-

Du deltager i konkurrencen ved at klikke her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen