4. marts 2021

SIF skal følge op på god forårs-start mod HB Køge

SIF spiller søndag hjemme mod HB Køge, hvor det handler om at udbygge forårets sejrs-stime. 

Med ni point i de tre første forårskampe er SIF kommet godt fra land i jagten på oprykning. Sejren torsdag i Esbjerg betyder, at der nu kun er to points afstand op til vestjyderne på den opryknings-udløsende andenplads. Men som SIF-træner Kent Nielsen sagde inden Esbjerg-kampen, da han blev spurgt til dens vigtighed: “Den er lige så vigtig som alle andre. Taber vi efterfølgende til HB Køge, er vi lige vidt”, lød hans logiske kalkule. Og dér står SIF-holdet nu.

Næste kamp er hjemmekampen mod HB Køge søndag eftermiddag kl. 15:00 på JYSK park, og skal SIF holde trit med Esbjerg og Viborg, er sejr eneste farbare vej. HB Køge har også fået en fin forårs-start med syv point i de første tre kampe, senest 3-0 hjemme over Vendsyssel.

SIF gæstede tidligere på sæsonen Køge Idrætspark, hvor 18-årige Niclas Holm Pedersen sikrede en 0-1 sejr med sit første mål i senior-karrieren. Samlet har de to klubber stået overfor hinanden 16 gange, hidtil er det blevet til otte SIF-sejre, fire uafgjorte og fire nederlag.

Overordnet er de røde inde i en flot stime efter fem sejre på stribe med en samlet målscore på 13-1. Vinder holdet på søndag, vil det være første gang siden 2013/14-sæsonen, at et SIF-mandskab vinder seks ligakampe i træk.

Søndagens kamp mod HB Køge spilles kl. 15:00 på JYSK park, igen uden tilskuere på grund af corona-restriktioner. Kampen kan streames på Viaplay.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen