15. september 2020

Historisk stærk 1. division

Eksperter og aktører er enige om to ting forud for den kommende sæson: Den næstbedste række har aldrig været stærkere og jævnbyrdigheden bliver stor.

”Et hundeslagsmål.” ”Ekstremt jævnbyrdigt.” Sindssygt tæt i den stærkeste 1. division nogensinde.” ”Historisk stærk 1. division.” ”Den stærkeste næstbedste række i landets historie.”

Sådan lyder nogle af forudsigelserne til den kommende sæson fra de mennesker med indsigt i forholdene i den næstbedste danske fodboldrække, som SIF IN BUSINESS har talt med. Der er tale om fodbold-kyndige tv-folk fra TV3, der står for den tv-mæssige dækning af 1. division, og om aktører fra tre af klubberne – alle med en fortid i SIF.

Ud over at være enige om at det bliver tæt og jævnbyrdigt på et højt fodboldmæssigt niveau, som aldrig er set før i den næstbedste række, er de fem deltagere også enige om, at SIF står stærkt i kampen om at snuppe den ene oprykningsplads.

– Jeg tror at Silkeborg IF og Viborg FF er de stærkeste, siger fodboldekspert Poul Hansen, TV3, der var kommentator på en lang række NordicBet Liga-kampe i fjor.

– SIF har et godt udgangspunkt, siger Martin Thomsen med fortid i SIF og nu cheftræner i Skive IK.

– SIF ser ud til at være stærkt kørende, lyder meldingen fra målmandstræner i Kolding IF, Finn Secher, der har en mangeårig fortid som målmandstræner i Silkeborg IF.

– Jeg tror selvfølgelig – og håber også – på min gode gamle klub, Silkeborg, lyder det fra den tidligere SIF-topscorer og koryfæ fra slut-90’erne, Peter Lassen, der nu gør sig som salgs- og sportschef i Hvidovre.

– Jeg har klart størst fidus til SIF og EfB i forhold til Hobro, som formentlig står overfor en stor udskiftning, siger TV3 og Viaplay-kommentator Jonas Helmy.

Læs hele historien i magasinet SIF IN BUSINESS – klik her for adgang.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Oddset Pokalfinalen

torsdag d. 09.05. kl. 17.00
Scroll til toppen