17. august 2020

U17: SIF sendte VAR-system på overarbejde

U17: SIF sendte VAR-system på overarbejde

Med en sejr på 6-4 over AaB søndag i Ikast gav SIF’s U17-drenge VAR-systemet rigeligt at se til i sæsonens anden liga-kamp.

For anden kamp i træk scorede Asbjørn Bøndergaard tre mål i en U17 Liga-kamp for SIF. Søndag vandt Casper Røjkjærs mandskab 6-4 over AaB.

SIF og AaB sendte VAR-skærmen på overarbejde i Ikast søndag eftermiddag, da der blev scoret 10 mål i løbet af kampen. Kampen var et led i testningen af VAR-systemet inden det tages i brug i 3F Superligaen i den kommende sæson, og heldigvis for Casper Røjkjær og hans SIF-mandskab var de seks af målene, der skulle tjekkes, scoret af SIF, mens AaB blev holdt nede på fire mål.

– Det var fedt med en sejr og mange flotte mål. Stor ros til drengene for at have spillet som et hold i to meget varme kampe indtil videre i sæsonen, siger U17-træner Casper Røjkjær med henvisning til, at det også blev til sejr over AGF i premieren. SIF-træneren havde dog også et godt råd til sine spillere oven på to kampe i sommerheden.

– Vi har lært at bolden kan løbe flere meter i solen end vi kan, så sørg for at lade den gøre arbejdet, så skal vores individuelle kvaliteter nok komme til udtryk.

SIF indledte kampen rigtig godt, var aggressive i pres og fremadrettede i spillet med bolden, hvilket betød, at SIF’erne havde et godt tag på AaB. Som halvlegen skred frem blev det lidt mere rodet, og der opstod chancer i begge ender.

– Vi manglede den sidste kvalitet med bolden, hvilket resulterede i mange omstillinger. Vi pressede generelt ok, men forsvarede os ikke alt for godt omkring eget felt, siger Casper Røjkjær.

Efter pausen kom AaB tilbage i opgøret og fik både reduceret til 4-2 og 4-3. Men SIF-drengene viste god moral og begyndte igen at gøre tingene sammen som et hold i stedet for at spille deres egen individuelle kamp.

– Vi blev mere dynamiske i vores boldomgang og flyttede flot bolden rundt på få berøringer, siger Casper Røjkjær.

Næste opgave for SIF’s U17 Liga-hold er på lørdag, hvor Vejle kommer på besøg på JYSK park med kampstart kl. 15.30.

Kampen i tal:
U17 Liga, 2. runde, søndag 16. august kl. 17.15 på Ikast Stadion:
Silkeborg IF – AaB 6-4 (4-1)
Mål: 1-0 Asbjørn Bøndergaard (2.), 2-0 Asbjørn Bøndergaard (11.), 3-0 Magnus Max (42.), 3-1 Oliver Ross (45.), 4-1 Asbjørn Bøndergaard (45.), 4-2 Oscar Meedom (58.), 4-3 Oliver Ross (61.), 5-3 Lasse Kaihøj (85.), 6-3 Lasse Kaihøj (90.), 6-4 Oliver Ross (90.)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen