1. august 2021

Tilfreds og ærgerlig cheftræner

Det var en tilfreds, men samtidig også ærgerlig cheftræner Kent Nielsen, der gjorde status efter at SIF for tredje gang i træk spillede 0-0 i 3F Superligaen.

Det var en tilfreds, men samtidig også ærgerlig cheftræner Kent Nielsen, der gjorde status efter at SIF for tredje gang i træk spillede 0-0 i 3F Superligaen. Denne gang var det AaB, der gæstede JYSK Park, og fik et point med til Nordjylland. Kent Nielsen var tilfreds med og stolt over, at det endnu engang lykkedes hans hold at holde modstanderen fra at score. Men han var også ærgerlig over, at SIF trods flere store muligheder ikke fik taget hul på målscoringen i sæsonens tredje kamp.

– Vi kommer til de chancer, som vi kan forvente, og som vi skal bruge til at score. Men den sidste skarphed manglede også i dag. Jeg er imidlertid meget fortrøstningsfuld og samtidig glad for, at vi endnu engang fik vist, at vi kan være med på dette niveau, sagde Kent Nielsen.

Cheftræneren roste AaB for at have domineret kampen i perioder, og for at have held til delvist at ødelægge SIFs flydende spil. Kent Nielsen var glad og stolt over sit holds præstation, og han er ikke urolig over, at den første sejr lader vente på sig. Den skal nok komme, og forhåbentlig allerede i næste hjemmekamp mod Viborg fredag.

– Vi leverede en godkendt præstation mod et godt hold. Men vi må indse, at der skal mere skarphed i afslutningerne i 3F Superligaen, end der skulle i 1. division. Men samtidig er jeg rigtig glad for, at det endnu engang lykkedes os at forhindre modstanderen i at score, sagde Kent Nielsen.

Nøgternt set indrømmede han, at AaB havde store chancer, som kunne have afgjort kampen til deres fordel. Modstanderen havde i perioder held til at stresse SIF, men stort set formede kampen sig som forventet for cheftræneren. Kent Nielsen pointerer, at hans hold også havde gode muligheder for at score det mål, der kunne have givet sejren i et jævnbyrdigt opgør.

Der er flere ting, der skal arbejdes med på træningsbanen i den kommende tid, og én af dem er angribernes effektivitet i afslutninger. Kent Nielsen konstaterede, at hans hold ikke var så dominerende mod AaB, som det var tilfældet i kampene mod Sønderjyske og FCK. Men det giver ikke anledning til panik på trænerbænken, og Kent Nielsen tager mange positive ting med fra kampen mod AaB. Spilkonceptet ligger fast, og målene skal nok komme. Det mest positive for cheftræneren var at holde modstanderen fra at score for tredje kamp i træk. SIF er dermed stadig ubesejret i sæsonen.

Til den næste kamp mod Viborg på Jysk Park på fredag den 6. august håber Kent Nielsen at have Nicklas Helenius tilbage på holdet. Helenius trænede med i dagene op til kampen mod AaB, og fik spilletid i reserveholdskampen mod Sønderjyske. Men kun hvis Helenius er helt klar og fri af lyskenproblemer bliver han sendt på banen mod Viborg.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen