27. maj 2019

Øretæver på stribe til U13

Øretæver på stribe til U13

SIF’s U13-drenge har været ude i to kampe i den seneste uge – og tabt samlet 1-16 til AGF og Vejle.

SIF’s U13-drenge har fået øretæver på stribe, først mod AGF og senest i søndags mod Vejle. 7-1 og 9-0 lyder sejrscifrene til henholdsvis AGF og Vejle.

Først blev drengene i tirsdags revet godt og grundigt rundt af et godt AGF hold.

– Vi var på hælene hele kampen, og kunne hverken klare os individuelt eller relationelt mod GFs mandsopdækning. Der var naturligvis fine kombinationer indimellem, men vi virkede tøvende i vores possession, hvilket ærger mig helt vildt ovenpå en fin præstation i torsdags, siger SIF-træner Nicolaj Bækgaard.

SIF skabte nogle enkelte store chancer i første halvleg, hvor drengene viste mod til at spille forbi AGF’s pres, og det lykkedes også at erobre en del bolde efter vellykkede pres.

– Så helt sort var det ikke. Vi må dog erkende at vi mentalt var et niveau (hvis ikke to) under GF. Vi skal lære drengene at blive tro mod konceptet og yde deres maksimale (indsats), så vi ikke får udfald som vi gjorde i dag, siger Bækgaard og fremæver Elias Kruse og Asger Bonner som SIF’s bedste.

I søndags var det Vejle, der var gæster på Søholt, og for anden gang blev det et stort nederlag, 0-9. SIF mødte vi et hold, som pressede højt ligesom AGF gjorde, og det er U13-drengenes livret.

– Det er åbenlyst ikke noget, vi præsterer særlig godt i mod. Drengene øver sig godt i spillestilen, men skal lære at spille possession fodbold fremfor skabelon-fodbold. Det resulterede i mange fine kombinationer, som hurtigt blev luret af Vejle. Defensivt var vi helt væk og investerede ikke det fornødne i pres. Alt i alt en dårlig dag for U13, og vi må prøve at rejse os i næste uge, siger Nicolaj Bækgaard.

U13-drengene får chance for revanche på næste onsdag, 5. juni, hvor Holstebro tager imod på Idrætscenter Vest. Der er kickoff kl. 18.30.

Kampene i tal:
U13, træningskamp, tirsdag 21. maj:
Silkeborg IF – AGF 1-7 (0-3)
Målscorer for SIF: Bertram Binggeli

U13 Liga 1, søndag 26. maj kl. 13.00 på Søholt:
Silkeborg IF – Vejle 0-9 (0-3)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 15.04. kl. 19.00
Scroll til toppen