15. maj 2019

U13: Fin præstation gav ét point

U13: Fin præstation gav ét point

Mod et kompakt Aabyhøj-mandskab fik SIF’s U13-drenge øvet sig i at spille i små rum og tjente samtidig ét point ved at spille 2-2.

SIF’s U13-træner Nicolaj Bækgaard var godt tilfreds med sit hold efter søndagens 2-2 kamp på Søholt mod Aabyhøj. SIF-drengene fik øvet sig i at spille i små rum. Gæsterne fra Århus-forstaden stod meget kompakt, men alligevel viste SIF-drengene mod til at spille i mellemrum. Det var svært at komme fra mellem- til bagrum, da der var kort tid på bolden.

– Det lykkedes også enkelte gange, hvor vi får sat nogle gode kombinationer sammen, og med lidt mere kvalitet foran kassen, så kunne det være blevet til flere mål, siger Nicolaj Bækgaard om kampen.

– Det er svært at være utilfreds med spil og holdudtryk, så vi glæder os over en god kamp, hvor vi er i kontrol med bolden, og med lidt mere fokus på detaljen, så er der grundlag for noget der kan blive rigtig godt, fortsætter han og fremhæver Magnus Morgenstern som SIF’s bedste.

Næste opgave for Bækgaards drenge er allerede i aften, hvor FC Salling venter på udebane. Kampen spilles kl. 18.30 på Egeris Idrætsanlæg.

Kampen i tal:
U13 Liga 1, 9. runde, søndag 12. maj kl. 10.00 på Søholt:
Silkeborg IF – Aabyhøj 2-2 (2-1)
Mål for SIF: Asger Bonner og Bertram Binggeli.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen