2. maj 2018

2.000 SIF-billetter revet væk

2.000 SIF-billetter revet væk

Interessen for pokalfinalen i Parken er overvældende. Onsdag morgen var der allerede solgt 2.000 billetter til SIF-afsnittene.

Blot 18 timer efter at billetsalget til pokalfinalen mellem SIF og Brøndby åbnede, var der solgt 2.000 billetter til SIF’s fanafsnit. I første omgang er det de unummererede billetter på nedre afsnit på B-tribunen i Parken, der er sat til salg sammen med billetterne til familieafsnittet A3. Når de nederste sektioner er solgt, åbnes for salget til nummererede billetter på B-tribunens øverste afsnit.

Salget af bus-billetter via SIF’s billetside er også i fuld gang. I den forbindelse har SIF noteret sig, at prisen på 395 kr. har givet debat på de sociale medier, og det er derfor vigtigt for SIF at understrege, at prisen kun dækker de omkostninger, der er forbundet med at tilbyde bus-transport for de fans, der måtte være interesseret.

– Vi har valgt at samarbejde med Silkebus om busturene, fordi de er garant for høj kvalitet og at der er styr på tingene. Busserne tager tidligt afsted, så vi sikrer os at de mange fans kan nå frem til SIF-festen på Østerbro Stadion fra kl. 12-15.30. Det koster også lidt ekstra af hensyn til køre-hviletids bestemmelser for chaufførerne, siger SIF-direktør Kent Madsen.

I SIF’s administration er man i fuld gang med at arrangere fan-fest på Østerbro Stadion, der ligger lige ved siden af Parken.

– Vi har et godt program i støbeskeen, og det kan alle SIF-fans glæde sig til, tilføjer Kent Madsen.

SIF er klar over, at 395 kr. er forholdsvis mange penge, da billetten til 250 kr. skal lægges oveni. For at afbøde lidt på det, forærer klubben alle bus-tilmeldte en særlig pokalfinale t-shirt skabt i samarbejde med en række sponsorer, og samtidig får man en fribillet til søndagens vigtige playoff-kamp mod Lyngby på JYSK park, som man kan bruge selv eller forære til en ven. Der vil også blive serveret gratis kaffe og et rundstykke i busserne fra morgenstunden.

– Vi er naturligvis opmærksomme på, at også andre arrangerer ture til Parken Kristi Himmelfartsdag, og at nogle er synligt billigere end vores. Vores pokalhelt fra 2001, Henrik Tømrer Pedersen, har f.eks. taget initiativ til busture for kunderne på Sportspubben Målet, og den type initiativer er vi rigtig glade for. Vi forventer også, at mange transporterer sig selv til København i privatbil. Så det handler ikke for SIF om at tjene penge på transport, for det gør vi ikke. Det handler udelukkende om, at vi får så mange SIF-fans, som overhovedet muligt afsted til pokalfesten i Parken. Det er trods alt 17 år siden, det sidst er sket, siger Kent Madsen.

SIF estimerer, at der med de private initiativer, der allerede er sat i søen og med det, der er solgt til SIF’s busser, allerede er fyldt omkring 10 busser.

Køb billet til pokalfinalen her.

Køb plads på fanbussen (incl. t-shirt og fribillet til SIF-Lyngby) her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen