1. september 2021

19 mand til Skive

Cheftræner Kent Nielsen har udtaget 19 spillere til torsdagens pokalkamp på Hancock Arena i Skive – heriblandt nyerhvervelserne Robert Gojani og Søren Tengstedt.

Skive IK vandt 1. runde i Sydbank Pokalen med en udesejr på 2-0 mod Fuglebakken KFUM, og torsdag aften klokken 19.15 står den så på 2. runde-kampen mod Silkeborg IF. Silkeborg IFs cheftræner Kent Nielsen har valgt at udtage den stærkest mulige trup til opgaven.

– Pokalturneringen er altid vigtig for mig, og målet er simpelthen at ende i finalen og vinde den. Første step er torsdagens udekamp i Skive, og bortset fra Rasmus Carstensen og André Calisir, som begge er på landsholdsopgaver, stiller vi i stærkeste opstilling. Skive var uheldige med at rykke ud af Nordicbet Ligaen sidste sæson, og de har haft stor udskiftning. Men de har fået tilført nogle spændende spillere her i slutningen af transfervinduet, og de har i det hele taget en trup med mange spillere, der har været vant til at begå sig på højere niveau. Så selv om de har fået en dårlig start i 2. division, tager vi opgaven meget alvorligt – vi ved jo, at pokalturneringen altid rummer overraskelser, men det skal ikke ske i Skive i denne runde, siger cheftræner Kent Nielsen, der også har planlagt en reserveholdskamp mod FC Midtjylland fredag klokken 11.30 i Ikast for at få alle i kamp og holde hele truppen skarp.

Medrejsende SIF-fans anbefales at parkere på Engvej og Havnevej – udefans placeres til kampen på langsiden modsat tribune/lounge. Prisen for entré er 70 kr. for en alm. Billet, og Skive IK opfordrer til at købe billet på forhånd på https://boldbillet.dk/show/event/skive-ik-vs-silkeborg-2-sep-2021

Nyankomne Søren Tengstedt har fået trøje nummer 10, mens Robert Gojani har snuppet nummer 22.
De er begge med i truppen til pokalkampen, der samlet set tager sig således ud:

SIF-truppen til Skive IK – Silkeborg IF:

4. Joel Rasmus Felix
5. Oliver Sonne
6. Pelle Mattsson
7. Nicolai Vallys
8. Stefan Teitur Thordarson
10. Søren Tengstedt
11. Nicklas Helenius
14. Mark Brink
16. Stan van Bladeren
19. Gustav Ø. Marcussen
20. Tobias Salquist
21. Anders Klynge
22. Robert Gojani
23. Nicklas Røjkjær
24. Andreas Oggesen
26. Niclas Holm Pedersen
27. Sebastian Jørgensen
30. Nicolai Larsen
40. Alexander Busch

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen