6. oktober 2021

18 mand til Kiel

Alexander Busch starter inde, når Silkeborg IF torsdag eftermiddag møder Holstein Kiel i en træningskamp på udebane. I alt rejser 18 SIFere til det nordtyske.

Træningskamp, torsdag den 7. oktober 2021 klokken 14.00 på CITTI FUSSBALL PARK:
KSV Holstein von 1900 e.V. – Silkeborg IF

 

SIFs cheftræner Kent Nielsen har onsdag udtaget 18 SIF-spillere til torsdagens testkamp i Kiel – et opgør, som cheftræneren ser frem til.

– Landskampspauserne er ofte gode til at holde hele truppen skarp, og en træningskamp som den her kan også gøre, at flere spillere kan holde sig til ilden. Vi møder i Holstein Kiel en kompetent modstander, som er på Superliga-niveau, og det giver bare noget andet at spille mod nogle andre end dem, vi plejer at møde. For flere af vores spillere giver det en mulighed for at vise sig frem på en større scene og med en større udfordring end reserveholdskampene, og vi har da også en række unge spillere med, der her kan snuse lidt mere til tingene, lyder det fra Kent Nielsen.

Han har valgt en startopstilling, der ser ud som følger:

Nicolai Larsen, Gustav Dahl, Alexander Busch, Tobias Salquist, Oliver Sonne, Pelle Mattsson, Anders Klynge, Robert Gojani, Nicolai Vallys, Søren Tengstedt, Nicklas Helenius.

På bænken starter Stan van Bladeren, Nicklas Røjkjær, Sebastian Jørgensen, Gustav Marcussen, Anders Dahl, Frederik Carstensen og Oscar Fuglsang.

 

Holstein Kiel, der kaldes ”Die Störche” (storkene) tabte senest i lørdags lokalopgøret mod Hansa Rostock hjemme på Holstein-Stadion med 2-0. De har netop annonceret Marcel Rapp som ny cheftræner, og han får altså SIF som sin første modstander i spidsen for Holstein Kiel.

Mest prominente navne i Kiel-truppen er Lewis Holtby, der er noteret for tre A-landskampe for Tyskland og har en fortid i bl.a. Schalke 04, Tottenham og Blackburn – men også navnet Mikkel Kirkeskov vækker nok genklang med sin opvækst i AGF og senere skifte til OB, inden han spillede tre år i polske Piast Gliwice før sin transfer til Kiel sidste vinter.

Træningskampen livestreames ikke, men vil blive dækket med et kampreferat her på hjemmesiden.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen