2. november 2023

1000 til Viborg: Læs alt om udebaneturen her

Vi skal have 1000 SIF-fans til Viborg, og har du besluttet dig for at tage den korte tur, så læs alt om away-kampen her.

Kampen

Søndag spiller Silkeborg IF lokalopgør mod Viborg FF, der er 3F Superligaens andet hold fra Midtjylland.

Historisk set har SIF haft det svært i domkirkebyen, så vi har brug for al den støtte, vi kan få. Derfor satser vi på 1000 mand til Viborg, der er et samlet initiativ mellem SIFosis, Stoltheden & Stoltheden Ungdom og Silkeborg IF med målet om at samle 1000 på tribunen i den gamle hovedstad.

Argumenterne for at tage med er gode, og sæsonen hidtil taler sit tydelige sprog. 14 kampe. Ét enkelt nederlag, to uafgjorte og hele 11 sejre.

Husk, det er også den sidste udebanetur i 3F Superligaen i Jylland i næsten fire måneder…!

Quiz

Et lokalopgør mellem to stolte traditionsklubber står for døren. Har du styr på mål-facts, der taler i Silkeborgs favør?

  • Alexander Lind, 3F Superligaens brandvarme topscorer, sørgede i den seneste kamp mod Viborg for 2 scoringer. Hvem før ham er den seneste til at nette to gange mod Viborg i samme kamp?
  • De seneste 9 indbyrdes opgør i Superligaen og Nordic Bet ligaen har været særdeles målrige og oftest står Silkeborg noteret for det første mål. Men hvor mange kampe har SIF scoret det første mål?
  • Alle 3F Superligahold, med undtagelse af Hvidovre IF, har i indeværende sæson scoret mod Viborg, der står noteret for et enkelt clean sheet. Hvor mange clean sheets står vores egen Nicolai Larsen noteret for i denne sæson?

Bustur

Med et stort fælles samarbejde mellem SIFosis, Stoltheden & Stoltheden Ungdom og Silkeborg IF arrangeres der fælles bustur og karavanekørsel fra JYSK park kl. 12.00. Der er allerede 3 fyldte busser og der er plads til endnu flere. Gør lidt ekstra ud af turen og nyd det gode selskab i bussen sammen med mange andre SIF’ere både før og efter kampen. Du bliver kørt lige til døren, og der kan som altid købes kolde drikkevarer til gode priser i bussen.

Book din plads i bussen inden det er for sent.

Billetsalg

HUSK! 24 timer før kampstart stiger billetpriserne med hele 40 kr. per billet, så køb din billet allerede nu.

Voksen 130 kr.

Pensionist 110 kr.

Studerende 95 kr.

Barn (under 16 år) 80 kr.

Ankomst i bil

Med en ganske overskuelig køretur fra Søhøjlandet kan du nå frem til søndagens destination, Energi Viborg Arena, på kort tid.

Kommer du i bil, anbefaler vi, at du parkerer ved Feltbanen, hvor der er masser af plads og kort gåafstand til udebaneafsnittet. Gå den korte tur på knap 400 meter fra Feltbanen tværs over Prinsens Allé og ned langs Stadion Allé, hvor udebaneafsnittet ligger på din venstre hånd.

Tilskuerinfo
Adressen er:

Stadion Allé

8800 Viborg

Udebaneafsnittet er beliggende på Nordtribunen hvor vi benytter indgang 3.

Dørene åbner 75 minutter før kampstart.

På udebaneafsnittet er både ståpladser samt unummererede siddepladser, der fyldes op efter først til mølle-princippet, så kom i god tid, der bliver trængsel på tribunen.

TV

Fodbold skal ses live, men er du forhindret i at tage turen til Viborg, kan kampen ses på TV3Sport.

Karantæne & karantæne fare

Karantæne: Oliver Sonne har til dagens kamp karantæne, der blev udløst af det gule kort hjemme mod OB.

Karantænefare: Mark Brink har 14 strafpoint. Ved tildeling af 6 strafpoint udløses næste karantæne, der falder ved 19 strafpoint.

Svar

  • Sebastian Jørgensen har ligesom Alexander Lind scoret 2 mål mod Viborg i samme kamp.
  • Ud af de seneste 9 indbyrdes opgør i Superligaen og Nordic Bet ligaen har Silkeborg været første målscorer i 7 kampe.
  • Nicolai Larsen har holdt buret rent i 6 ud af 13 Superliga kampe i denne sæson. Hvilket er flest clean sheets i hele Superligaen.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen