Tilmelding

TILMELDING ÅBEN TRÆNINGSDAG

Har du lyst til at blive en del af SIF Fodboldskolen for U9-U12? Så meld dig til Åben Træningsdag og ansøg om medlemskab til den nye sæson, der starter fra januar. Læs mere her på siden.

 

Sådan søger du

SIF Fodboldskolen U9-U12 er for drenge født i årgang 2009, 2008, 2007 og 2006. Vi optager et begrænset antal spillere pr. årgang, og vi har åbent for ansøgninger to gange om året; lige før sommerferien og igen lige før juleferien.

NB! Vi har nu lukket for optag til efterårssæsonen 2017!

Såfremt du er forhindret i at deltage i Åben Træningsdag, bedes du rette henvendelse til Peter Nielsen.

Vi åbner igen for nye ansøgninger ved slutningen af året – via hjemmesiden her.

Vi vurderer ansøgerne ud fra Åben Træningsdag, som vi afvikler umiddelbart før sommerferien og igen umiddelbart før juleferien.

 

Nyt tiltag: SIF Fodboldskolen Centertræning U10-U12

Fra efteråret 2017 lancerer vi en ny mulighed for de spillere, som er motiverede og parate til ekstra træning, uden at skifte klub. Læs mere om denne mulighed ved at klikke her

Såfremt du er forhindret i at deltage i Åben Træningsdag, bedes du rette henvendelse til Peter Nielsen.

 

Sådan foregår Åben Træningsdag

Når din ansøgning er registreret modtager du en bekræftelse herpå. Bekræftelsen sikrer, at du til Åben Træningsdag kan være med til aktiviteterne. På dagen vil der være en række fodboldaktiviteter, som vi bruger til at vurdere de nye medlemmer. Et par dage efter Åben Træningsdag modtager du en mail, hvori det fremgår, om du kan blive medlem til den nye sæson.

Dato for næste Åben Træningsdag forventes at være ultimo november, primo december 2017.

Scroll til toppen