Klubbens muligheder

KLUBBERNES MULIGHEDER

SIF Fodboldskolen har til formål at inspirere børnetrænere, fremme et godt netværk på tværs af byens klubber og bistå i udviklingen af den enkelte fodboldspiller. Til dette arbejde har byens børnefodboldklubber følgende muligheder:

DBU-uddannelse
SIF Fodboldskolen afvikler hvert år de populære C-licens moduler, som er specielt rettede mod trænere op til U12/13. Nogle af modulerne er også relevante for trænere af ældre aldersgrupper.

Hvert andet år afvikles DBU B1-trænerkursus, som er specielt målrettet ungdomstrænere af U14-hold og opefter.

Vi modtager gerne forslag til datoer for kurserne, ligesom vi meget gerne vil afvikle dem på klubbernes hjemmebaner.

Træningsinspiration i egen klub
Klubberne kan få besøg af en SIF-træner, der kan vise eksempler på, hvordan ungdomseliteholdene træner i SIF, hvilke tanker og metoder der kan ligge til grund for den gode børnefodboldtræning, og hvordan SIF træner 5, 8, og 11-mandshold i praksis.

Fællestræning på tværs af klubber
Det giver ofte et stort udbytte for alle parter, når to eller flere klubber træner sammen. Uanset om det er geografien eller holdenes niveau, der er fællesnævneren, kan der være god inspiration at hente fra hinanden. SIF Fodboldskolen forestår gerne disse fællestræninger, hvor vi kobler spillerudvikling sammen med træneruddannelse.

Talenttræning for U12-spillere
Når spillerne når U12, begynder SIF sammen med klubtrænerne processen med at træne og udvikle de spillere, der har størst potentiale til at blive rigtigt dygtige. Dette forløb starter når spillerne er U12, og spiller 8-mandsfodbold, og slutter ved indgangen til U13. Undervejs i processen bliver spillerne gjort bekendt med værdierne i SIF samt nogle af de krav, der stilles til en elitefodboldspiller i SIF.

Hent inspiration online
Du kan finde videoer af træningsøvelser og spillestil på www.facebook.com/SIFfodboldskolen.

Scroll til toppen