Børsen Live

Børsen Live

Spild af arbejdstid og talent
Radiovært, programchef, mediepersonlighed og tv-vært. Kært barn har mange titler. Mikael Bertelsen kender de fleste nok fra enten TV eller radioen, men udover at have været vært på en række kendte programmer som “Det Sidste Ord”, “Den 11. Time”, “De Uaktuelle Nyheder”, etc. har han også været leder på først DR, ungdomsredaktionen 1996-1998 og medlem af chefredaktionen på DR 2003-2006, og senere programchef på Radio24Syv fra 2011 til 2019.

I hans tid på Radio24Syv gjorde han sammen med sin medprogramchef, Mads Brügger, en dyd ud at sætte deres medarbejdere fri. Han detailstyrede ikke sine medarbejdere, overvågede ikke hver eneste opgaves udførsel, men gav dem mulighed for at udføre deres job. Det skabte ifølge Bertelsen selv en arbejdsplads med mindre stress og sygefravær, mens det øgede trivslen. Et andet resultat af den ledelsesstrategi var ifølge Bertelsen, at de nærmest afskaffede møder og mails. Folk brugte kort sagt deres kræfter på at arbejde og forløse deres talent og ikke på alle muligheder andre ting.

Mikael Bertelsen fortæller, hvordan de gjorde, hvilke resultater de fik, og hvad andre virksomheder måske kan lære af det.

Arrangementet er kun for medlemmerne af netværket og tilmelding foregår via den tilsendte mail.

Dato

13. sep, 2022
Udløbet

Tidspunkt

8:15 - 9:30

Lokation

JYSK park
JYSK park, Ansvej 104, 8600 Silkeborg
Kategori
Scroll til toppen