Børsen Executive Club

SIF in Business i samarbejde med Børsen Executive Club

Vær med, når SIF in Business i samarbejde med Børsen Executive Club Business samler en unik målgruppe af beslutningstagere i dansk erhvervsliv

SIF in Business har indgået samarbejde med Børsens Executive Club, København om web-transmittering af deres arrangementer.

Børsen Executive Club samler beslutningstagere i et dynamisk forum, hvor de stimulere til nye ideer og vækst. Få inspiration til karriere og personlig udvikling af en unik målgruppe af beslutningstagere i dansk erhvervsliv.

I 2021 kan du blandt andre møde Thomas Thune, bestyrelsesformand, Ørsted, Kim Kristensen, ceremonimester, Kongehuset, Jacob Aarup-Andersen, adm. direktør, ISS, Lars Løkke Rasmussen, medlem af folketinget, Venstre, Gitte Pugholm Aabo, direktør, GN Store Nord og Jeppe Christiansen, CEO, Maj Invest.

Der bliver også en eksklusiv vinsmagning i efteråret. 

Vi starter møderne kl. 7.45, og der er mulighed for at netværke til morgenkaffen. Den faglige del begynder kl. 08.30, og vi slutter præcis kl. 09.30.

Arrangementerne afholdes på JYSK park i Restaurant Dantra.

Det får du ud af det
Et medlemskab gælder for et kalenderår og koster for 2021 kr. 7.900,- ekskl. moms, og giver adgang til:

At deltage i alle Børsen Executive Club arrangementer: ti netværks- og inspirationsmøder inkl. morgenmad og en vinsmagning.

Gratis at invitere en gæst (samarbejdspartner, kollega eller lign.) med til arrangementerne.

Interesseret? Så ring til Bjørn M. Pedersen på 29 42 88 39.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Børsen Executive Club i samarbejde med SIF in Business.

Seneste nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 31. oktober kl. 20.00
Scroll til toppen

Menu