16. september 2018

U19 tabte knebent til FCM

Stor ærgrelse hos SIF’s U19-drenge, der måtte tage tomhændede hjem efter 1-2 nederlag i Ikast.

SIF’s U19-hold led sæsonens første nederlag, da FC Midtjylland 2-1 vandt lørdag eftermiddag på Ikast Stadion. Det blev en tæt kamp, hvor SIF-træner Thomas Loft Jensen bagefter ærgrede sig over at hans drenge måtte tage tomhændede hjem.

– Jeg er er mega skuffet over, at vi ikke får point med hjem. Vi har kæmpe chancer, vi skal score på. Og når vi ikke gør det, er det altså svært at vinde mod FCM, siger an om kampen og fortsætter:

– Jeg kan ikke sætte en finger på vores indsats, men vi mangler noget koncentration og akkuratesse i de afgørende situationer hvis vi skal vinde de her kampe, der er så lige.

SIF kom bagud allerede efter seks minutter hvor drengene var uopmærksomme i feltet. I de første 20 minutter var SIF’erne trykket godt i bund og står og måtte forsvare sig mere end forventet. FCM blev dog ikke for alvor farlig.

SIF fik sat en god periode sammen, hvor det var gæsterne, der var klart bedst, og det var også her, SIF fik scoret. Det skete efter 30 minutter på et godt indlæg af Nikolaj Sauer, som Oliver Haurits udnyttede. SIF harvde også en stor chance før pausen for at komme på 2-1.

2. halvleg begyndte med en kæmpe chance til Oliver Haurits, men han fik desværre for SIF ikke omsat den til mål.

– Lige efter står vi og sover og laver et tåbeligt straffespark, som de scorer på. Vi har yderligere tre kæmpe chancer, vi ikke scorer på. Det var sæsonens første nederlag. Det tager vi med oprejst pande. Jeg er sikker på, at med den gode indsats, drengene lagde for dagen, er der mange flere point og godt spil i vente, siger Thomas Loft Jensen.

Næste opgave for SIF’s U19-drenge er om 14 dage, hvor FC København venter ude. Kampen spilles søndag 30. september kl. 14.00 på Peter Bangs Vej. på Frederiksberg.

U19 Ligaen, 5. runde, lørdag 15. september kl. 13.00 på Ikast Stadion:
FC Midtjylland – Silkeborg IF 2-1 (1-1)
Mål: 1-0 Caspter Tengstedt (6.), 1-1 Oliver Haurits (30.), 2-1 Christian Emil Tue Jensen (48.)