29. oktober 2018

U19 ramt af direkte spil i Nordsjælland

SIF’s U19 Liga-hold måtte se sig slået 1-3 af FC Nordsjælland lørdag eftermiddag efter en ellers fin kamp.

Et direkte spillende Nordsjælland-mandskab og et tvivlsomt straffespark ødelagde SIF’s U19 Liga-holds muligheder for at få point med hjem fra Farum lørdag eftermiddag.

– Drengene spiller egentlig en fin kamp på mange parametre. Vores opbygningsspil i fase 1 og 2 var det bedste, vi har præsteret i denne sæson, men vi bliver ramt af FC Nordsjællands meget direkte spil. Det var vores tredje nederlag i denne sæson, og vi skal steppe op og finde noget momentum, så vi kan få point på kontoen igen. Vi skal kæmpe hårdt for hver eneste point i år, siger U19-træner Thomas Loft Jensen om kampen.

FC Nordsjælland begyndte kampen bedst og spillede sig frem til et par muligheder, men SIF fik arbejdet sig ind i kampen og var gode til at spille forbi hjemmeholdets pres. Der manglede dog for ofte præcision i den sidste aflevering i en lige 1. halvleg med chancer i begge ender.

Efter pausen fortsatte SIF de gode offensive takter, men havde også fortsat svært ved at nå frem til afslutninger. FC Nordsjælland bragte sig foran på et tyndt straffespark efter løb bag SIF’s bagkæde, hvor SIF-keeper Magnus Dalsgaard kom ud og dommeren mente, at han nedlagde en FC Nordsjælland-spiller. Efter FC Nordsjællands straffesparksscoring løb SIF ind i 10 dårlige minutter, hvor nordsjællænderne scorede yderligere to gange.

Oliver Schmidt reducerede til 1-3, og i afslutningen havde SIF faktisk muligheder for at udligne, da både Anders Iversen og Stefan Stojilkovic kom frem til chancer. De blev imidlertid misbrugt, og SIF måtte vende Silkebussen mod Søhøjlandet tomhændede.

Efter otte runder er SIF placeret på 9. pladsen i Ligaen med 7 point.

U19 Liga, 9. runde, lørdag 27. oktober kl. 13.00 på Farum Park:
FC Nordsjælland – Silkeborg IF 3-1 (0-0)
Mål: 1-0 Ibrahim Sadiq (str., 50.), 2-0 Ibrahim Sadiq (58.), 3-0 Lukas Talbro 61.), 3-1 Oliver Schmidt (75.)