21. januar 2019

U19: Knebent nederlag til Esbjerg

Silkeborg IFs U19-hold har taget hul på træningskampene inden sæsonstarten i slutningen af februar.

Thomas Loft Jensens U19-mandskab indledte sæsonen 2019 med en træningskamp på udebane mod Esbjerg. SIF-mandskabet stillede med fortrinsvist førsteårs U19-spillere i kampen, hvor Silkeborg IF kom bedst fra start. Bare to minutter skulle der gå, inden Kristian Kvist scorede på et flot langskud.

Efterfølgende kom SIF-holdet lidt for langt tilbage på banen at stå. Det udnyttede værterne til fulde, da de med et godt pres både fik udlignet og scoret til 2-1 efter 35 minutters spil. Herefter overtog SIF igen spillet, og fik skabt flere gode målchancer. Halvlegens sidste fik Nikolaj Sauer udnyttet efter oplæg fra Pelle Mattsson.

Efter pausen stod der igen SIF på spillet. Men målene udeblev, og i stedet løb Esbjerg med sejren, da de fik scoret til 3-2.

– Det var en god første kamp fra U19, men vi mangler stadig en del lag på alle parameter, lød det fra Thomas Loft Jensen.

Esbjerg fB U19 – Silkeborg IF U19 3-2 (2-2)
Mål: Kristian Kvist og Nikolaj Sauer