5. maj 2019

U19 gik igennem et mareridt

Foran 3-0 ved pausen med chancer til mere så alt lyst ud for SIF’s U19-hold lørdag mod FC Nordsjælland på JYSK park. Men i det sidste kvarter vendte kampen, og SIF tabte 3-4.

Lørdagens kamp mod FC Nordsjælland udviklede sig til et mareridt for SIF’s U19-drenge. Alt kørte på skinner i 1. halvleg, og SIF’erne førte 3-0 ved pausen og havde endda chancer til at lukke kampen helt. I stedet vendte nordsjællænderne kampen på hovedet i det sidste kvarter og vandt 4-3.

– De sidste 15 minutter blev god læring for os allesammen, da vi helt hovedløst smider føringen taber kampen 3-4. Uanset hvordan vi vender og drejer det, og hvad vi kunne have gjort bedre, er det bare for dårligt af os allesammen. Endnu et nederlag der gør rigtig ondt. Vi er ikke dygtige nok til at spille vores kampe færdige og taber alt for mange point i de døende minutter, må U19-træner Thomas Loft konstaterer, samtidig med at han påtager sig ansvaret.

SIF indledte kampen lidt passivt, og FC Nordsjælland var meget på bolden, men bliver ikke rigtig farlige. Det var SIF til gengæld på kontra, og det blev flot til 1-0 på et mål af Mikkel Juhl. Sebastian Jørgensen scorede til 2-0 og 3-0, og efterfølgende havde hjemmeholdet nogle kæmpe chancer til at lukke kampen til både 4-0 og 5-0.

– Vi var virkelig gode i vores forsvarsspil og kontraspil i 1.halvleg, siger Thomas Loft.

Mareridtet begyndte i 2.halvleg, selvom kampbilledet var det samme med FCN mest på bolden, og SIF farlig på kontra. Hjemmeholdet var dog for dårligt til at holde fast i bolden og lavede alt for mange tekniske fejl. Det gav FC Nordsjælland mulighed for at slå tilbage. Efter reducering til 3-1 lykkedes det gæsterne i løbet af de sidste kvarter at score yderligere tre gange samtidig med, at SIF i den anden endte brændte chancer, der kunne have lukket kampen til SIF-fordel.

Det skete ikke, og SIF-drengene måtte gå slukørede fra banen og samtidig konstatere, at holdet er dumpet ned på sidstepladsen i ligaen.

SIF har nu en pause på tre uger, inden næste opgave. Det er Lyngby ude lørdag 25. maj kl. 13.00.

U19 Liga, 22. runde, lørdag 4. maj kl. 13.00 på JYSK park:
Silkeborg IF – FC Nordsjælland 3-4 3-0
Mål: 1-0 Mikkel Juhl (11.), 2-0 Sebastian Jørgensen (25.), 3-0 Sebastian Jørgensen (36.), 3-1 Ibrahim Sadiq (58.), 3-2 Chukwuemeka Paul Nnamani (78.), 3-3 Marcus Gudmann (81.), 3-4 Chukwuemeka Paul Nnamani (88.).