9. april 2018

U19: Comeback gav point

Silkeborg IFs U19-hold havde chancen for alle tre point, men måtte tage til takke med det ene, da Randers Freja var på besøg.

Næsten en måned efter seneste turneringskamp skulle Silkeborg IFs U19-hold igen i aktion, da Randers Freja lørdag var på besøg på JYSK park. Om det var rusten, som lige skulle ud af benene skal være usagt, men SIF-holdet havde problemer i kampens indledende fase, hvor holdet efter 30 minutter var bagud med 2-0.

– Vi havde for mange dumme bolddtab i vores opbygningspil i 1. halvleg specielt centralt i banen. Det ved vi er farligt mod Randers, de er gode i deres omstillingsspil. Vi havde bolden mest, men synes Randers var farligst i 1. halvleg. De scorer på et straffespark og et indlæg der går i gennem feltet og ender ved bagerste stolpe, hvor der er en Randers-spiller, der helt udækket kan score, fortæller U19-cheftræner, Thomas Loft Jensen, som lige inden pausefløjten lød kunne se Sebastian Jørgensen udnytte et straffespark og reducere til 1-2.

Efter pausen kunne U19-cheftræneren notere sig fremgang.

– I anden halvleg er vi bedst, og er gode i vores gennembrudsspil. Vi scorer ved Anes Travljanin på et skud uden for feltet. Vi scorer til 3-2 på et løb ved første stolpe. Vi har rigeligt med chancer i anden halvleg til at vinde kampen med mere end én, men Randers udligner efter et dumt bolddtab midt på banen, fortæller Thomas Loft Jensen om kampen, hvor SIF dominerede men måtte nøjes med et uafgjort resultat.

– Jeg glædes over vi kæmper os tilbage efter at være bagud med to mål, og at vi skaber mange chancer igen idag. Godkendt præstation og indsats af drengene, men helt sikkert plads til forbedringer, slutter Loft Jensen.

U19 Liga, 18. runde, lørdag 7. april kl. 13.00 på JYSK park.
Silkeborg IF – Randers Freja FC
0-1 Kasper Waarst Høgh (st. 16.), 0-2 Jesper Steendahl (30.), 1-2 Sebastian Jørgensen (st. 45.), 2-2 Anes Travljanin (53.), 3-2 Anders Iversen (62.), Majaliwa Msabaha (67.)