7. oktober 2018

U17: SIF-dominans i 3-1 sejr over OB

SIF’s U17-drenge fortsætter stimen. Lørdag blev kampen mod OB afgjort på to mål i de døende minutter.

SIF’s U17 Ligahold fortsætter sin ubesejrede stime. Lørdag blev det sejr på 3-1 over OB på JYSK park, og selv om SIF var dominerende i det meste af kampen, skulle man helt hen til de døende minutter, før den fandt sin afgørelse. Direkte på frispark i det 88. minut scorede Nicklas Pedersen til 2-1, og i overtiden gjorde Mads Sonniksen det til 3-1.

– Vi lykkedes godt med at matche deres fysik, og der var også fremgang i vores possession i forhold til sidste weekends kamp imod FCK. Vi snakkede inden kampen om vores mentale fokuspunkt at “udvise sult” efter en god periode med sejre, og det skal drengene roses for at klare rigtigt godt, siger Jesper Mikkelsen om kampen.

SIF indledte kampen godt og holdt et godt tryk på OB. Alligevel kom gæsterne foran efter 16 minutter på en bold i mellem SIF’s back og stopper, som ikke blev afvist. På trods af OB-føringen bevarede SIF’erne fokus, og efter 38 minutter udlignede Niclas Pedersen på en fremragende flad afslutning kort inde i feltet efter godt forarbejde af Alexander Lind.

Efter pausen var der chancer til begge hold, men stadig med SIF som toneangivende. Derfor var det meget naturligt, at hjemmeholdet to minutter før tid fik det forløsende mål til 2-1 direkte på frispark inden Mads Sonniksen slog sejren fast i overtiden – igen efter flot forarbejde af Alexander Lind.

U17 Ligaen går nu på pause indtil 3. november, hvor SIF møder Randers FC på JYSK park på grund af landsholdsopgaver for U17 landsholdet. Her skal Oscar Fuglsang og Frederik Carstensen med til to opvarmningskampe i Tyskland og derefter EM-kvalifikationsturnering i tre jyske nabobyer.

Læs mere om de to SIF-talenters landsholdsopgaver her.

U17 Liga, 8. runde, lørdag 7. oktober kl. 13.00 på JYSK park:
Silkeborg IF – OB 3-1 (1-1)
Mål: 0-1 Valdemar Kwasniak (16.), 1-1 Niclas Holm Pedersen (38.), 2-1 Niclas Holm Pedersen (88.), 3-1 Mads Sonniksen (90.)