19. oktober 2018

U17-holdet ordnede Bundesliga-mandskab

Silkeborg IFs U17-mandskab benyttede efterårsferien til at tage et smut sydpå, hvor St. Paulis U17 Bundesliga-hold ventede på en flot solskinsdag i Hamburg.

Det er efterhånden ved at være en fast tradition, at Silkeborg IF i efterårsferien tager til Hamburg for at møde St. Pauli i ungdomsrækkerne. Onsdag tog SIFs U17-hold turen derned, og det blev en udbytterig tur for Jesper Mikkelsens mandskab.

– Vi fik en god matchning mod et fysisk stærkt hold. Vi kom foran allerede inden, der var spillet 1 minut og det blev 0-2 ti minutter senere, fortæller cheftræneren, som så en første halvleg, hvor hjemmeholdet hurtigt fik svaret igen med to hurtige mål. Inden pausen kom SIF dog både på 3-2 og 4-2, og da holdet kort inde i 2. halvleg gjorde det til 5-2, var kampen mere eller mindre afgjort.

– Det var to forskellige halvlege. I første pressede de os højt, men vi løste det udmærket, og vi scorede nogle rigtig gode mål efter både godt pasningsspil fladt over midten, gennembrud på siderne og hurtigt omstillingsspil efter højt pres. Begge hold skiftede mange i pausen og 2. halvleg blev af dårligere kvalitet. De trak sig tilbage, men vi forvaltede ikke pladsen alt for godt.
Alt i alt en positiv oplevelse imod en anderledes og god modstander, hvor vi igen skabte mange chancer (brændte også et straffe) og to af de tre mål de scorede, kunne/skulle vores målmand have forhindret, så defensivt var det også godkendt, fortæller en tilfreds Jesper Mikkelsen efter opgøret mod St. Pauli, som i den nordlige tyske Bundesliga er placeret som nr. 7 ud af 14 hold.

St. Pauli – SIF U17 3-5 (2-4)

Mål: Eskild Dall 2, Alexander Lind 2 og et selvmål.