28. maj 2018

U15 vendte 0-2 til 3-2

SIF’s U15-drenge var bagud 0-2 mod Hjørring, men viste god moral og vandt 3-2.

U15 vandt en kærkommen sejr over Hjørring lørdag på Søholt, og det var træner Casper Røjkjær svært tilfreds med.

– Fedt med en sejr til U15, kommer det lige fra hjertet fra træneren.

SIF spillede en lige 1. halvleg mod Hjørring, dog var det klart SIF, der skabte de største chancer, og man kunne ikke have sagt noget til at hjemmeholdet have lavet 2-3 mål før pausen. Men i stedet for at SIF fik scoret, gjorde Hjørring det til 1-0 – ikke helt fortjent.

– Jeg synes generelt, at vi spillede med for mange touch og var for uafklaret inden vi modtog bolden, siger Røjkjær om 1. halvleg.

I pausen talte SIF’erne om at flytte bolden hurtigere og bruge hinanden mere på den sidste tredjedel i stedet for at ville afgøre det selv. Det lykkedes godt, og selvom Hjørring kom på 2-0, viste SIF god moral og stor kvalitet og fik vendt kampen til med 3 flotte mål.