20. marts 2018

U15 tabte tæt premierekamp

Et mål til allersidst betød, at SIF’s U15-hold tabte forårspremieren med 2-3 til FC Midtjylland.

En god U15-kamp endte med snæver sejr til FC Midtjylland, da der var naboopgør i U15 Liga 1 lørdag eftermiddag på JYSK park. SIF var foran 2-1 ved pausen på mål af Filip Stojilkovic og Eskild Dall, men efter pausen scorede FC Midtjylland to gange – det sidste mål i de allersidste minutter af opgøret.

– Alt i alt en god U15 kamp med højt tempo og et SIF-hold, der samlet set havde et godt holdudtryk kombineret med gode individuelle aktioner, konkluderer U15-træner Casper Røjkjær.

SIF fik en uheldig start og kom bagud allerede i det 4. minut. SIF kom dog godt igen og leverede en flot 1. halvleg med masser af godt spil og gode angreb. FC Midtjylland spillede også godt og var en del på bolden, men hjemmeholdet slog godt igen, især når modet var til kombinationsspil, der førte til flere gode chancer.

Efter pausen blev FC Midtjylland mere toneangivende, mens SIF var farlig på omstillinger. SIF fik lidt sværere ved at spille sig ud af gæsternes første pres og fik generelt for få perioder med bolden.

Allerede onsdag spiller U15 igen, når FK Viborg kommer på besøg på Søholt. Den kamp spilles kl. 18.30 på kunstgræsbanen.