5. juni 2018

U15 rejste sig mod Randers

Efter weekendens mindre gode præstation fik SIF’s U15-drenge revancheret sig på indsats og vilje, da det tirsdag blev 2-2 mod Randers.

Der var noget, der skulle revancheres for SIF’s U15-drenge efter weekendens nederlag til FC Salling. Og det lykkedes i tirsdagens hjemmekamp på JYSK park. Randers var på besøg, og kampen endte 2-2.

– Vi havde aftalt, at vi skulle ud at revanchere weekendens mindre gode præstation, og det synes jeg, vi lykkedes med, siger U15-træner Casper Røjkjær.

SIF spillede en god 1. halvleg, hvor drengene havde godt styr på restforsvar og Randers’ hurtige angribere. Derudover havde SIF’erne god succes med hele tiden at være i bevægelse for boldholderen og søge afslutninger. Det betød, at SIF kom i mange gode situationer omkring Randers’ felt, og det udmøntede sig også i to gode mål, hvor Abdullah Ibrahim først iscenesatte Filip Stojilkovic ved at afdrible to forsvarere og spille Filip helt fri. 8 minutter senere var det Filips tur til at servere bolden for Abdullah, der fik sparket den i mål.

Efter pausen blev SIF lidt most og kom i store perioder til at forsvare. Hjemmeholdet havde ikke rigtigt noget modsvar, og det var således fortjent, at Randers scorede to gange.

– Vi kunne med lidt mere dygtighed have straffet Randers på en omstilling, men generelt var det en godkendt præstation på indsats og vilje, konkluderer Casper Røjkjær, der lørdag sender sit hold i kamp for sidste gang i sæsonen, når AaB kommer på besøg på JYSK park med kampstart kl. 11.00.