13. november 2017

U15 måtte nøjes med uafgjort

Efterårets sidste turneringskamp sluttede 2-2, da SIF’s U15-drenge var på besøg hos VSK i Aarhus.

På trods af en sen udligning til 2-2 af Eskild Dall på oplæg fra Frederik Dam lykkedes det trods alt SIF’s U15-hold at få et enkelt point med sig hjem fra Aarhus søndag eftermiddag efter opgøret mod rækkens bundhold, VSK. Alligevel var det en flok ærgerlige SIF’ere, der gik fra banen.

– Det glæder mig, at vi dominerer kampen massivt med bolden, men det ærgrer mig, at vi leverer 20 indledende minutter langt under standard, og det skuffer mig, at vi ikke har nogle, der træder mere i karakter og sørger for, at vi vinder en kamp som den i søndags, siger U15-træner Casper Røjkjær.

Med søndagens resultat slutter SIF på 6. pladsen i rækken med 17 point efter 14 kampe.

Efter de indledende 20 minutter, hvor SIF’erne spillede uden tempo og energi mod et defensivt indstillet VSK-hold, der kom foran 1-0, kom SIF bedre ind i kampen. I 2. halvleg trykkede SIF’erne VSK helt i bund og fik også udlignet ved Filip Stojilkovic efter godt opspil af Abdullah Ibrahim. Desværre kom VSK atter i front en af de få gange, de var over midten, og så måtte SIF kæmpe for uafgjort. Det lykkedes med den sene udligning af Eskild Dall.

U15 Liga, pulje 511, søndag 12. november kl. 15.30 på kunstgræsbanen, Vejlby-Risskov Centret:
VSK Aarhus – Silkeborg IF 2-2 (1-0)
Mål: 1-0 Otto Jørgensen (20.), 1-1 Filip Stojilkovic, 2-1 Marcus Hansen (45.), 2-2 Eskild Dall.